Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nadzieja umiera ostatnia;-) Najwazniejsze, ze pechol peklach wiesz kochana jako tako nie chce smecić ale czytam i sie wkrecam znowu
bo nie pisalam ale jak byłam w pon na usg to pechol pekł w 13 dci ciałko żółte było ale tak pow ze za mały był pęchol bo cos tam mierzyła i miało to cos 1,5 z groszem ale wiesz czlowiek zyje nadzieja ze moze jednak :-(
Polowa drogi za nami!Toi Ty tez wredna jestes? (jak ja?)wiesz juz nie wiem co myśleć juz powoli trace nadzieje![]()
znaowu zalacza mi sie jad , chdze i sycze i wogole nieznośna sie robie![]()

Kiedy idziesz na kolejna bete? Bo z ciekawosci umieram...!!!Oby tak było jak piszesz ale jeszcze chyba muszę poczekać, żeby móc to potwierdzić, drugi raz się nie będę tak spieszyć do doktorka:-)
;-)Witam czwartkowo :-)
ja oczywiście już dospać nie mogę bo dziś wizyta u gina o 10nie mogę się doczekać i troszkę mam stresa jak zwykle
mam nadzieję że da się namówić na usg
![]()
Witam się i ja![]()
Cycki już bolą mniejbrzucho też a póki co @ nie ma ale pewnie dzisiaj przylezie
Batonik a u Ciebie jeszcze nie bedzie widac co tam siedzi w srodku ??
tak mi Ciebie szkoda bidulko jak tak cierpisz i już szukałam w takiej książce mojej mamy "Naturalne metody łagodzenia bólu" czegoś pomocnego dla Ciebie i pisało że możesz pić napar z dziurawca
może chociaż to Ci troszkę ulży 
raczej nastawiam się na to za 2 tygodnie - prenatalne to będzie już 13 tydzień więc może prędzej, ale tak na marginesie to ja czuje że będzie siusiolek 
idź na betę!! koniecznie!!
test II wychodzi też jak jest problem z tarczycą
ale coś mi się wydaje, że to bejbik psikusy ci robi ;-)Witaj Tośka, a kiedy powinnaś dostać tą wredną @tak mi Ciebie szkoda bidulko jak tak cierpisz i już szukałam w takiej książce mojej mamy "Naturalne metody łagodzenia bólu" czegoś pomocnego dla Ciebie i pisało że możesz pić napar z dziurawca
może chociaż to Ci troszkę ulży
a co do mieszkańca mego brzuszka to jeszcze chyba nie będzie widać na tym usgraczej nastawiam się na to za 2 tygodnie - prenatalne to będzie już 13 tydzień więc może prędzej, ale tak na marginesie to ja czuje że będzie siusiolek
![]()
Dzięki kochana napewno wypróbuje
wg moich obliczeń to @ powinna przyjść dzisiaj albo jutro od kiedy nie biore luteiny cykle mam 32-33 dni
i pewnie przylezie bo tak mokro mam że szok :-( i co chwile latam sprawdzać czy już jest bo pieluche musze założyć ;p
Skoro tak czujesz heheh to pewnie będzie :-) kupujesz juz jakieś ciuszki ?? W re kids są mega wyprzedaże jakby coo![]()
;-) nadzieję mamy dopóki nie przylezie i nie nakręcam 

bo ile można białych i ecru ciuszków ;-) na razie chwilowo zaspokoiłam swój głód zakupowy
a oddam się beztroskim zakupom jak poznam mieszkańca brzuszka :-)Tośka trzymam &&&&&& żeby jednak @ wredna nie zawitała;-) nadzieję mamy dopóki nie przylezie i nie nakręcam
kilka ciuszków już kupiłam tj.
Zobacz załącznik 258991Zobacz załącznik 258992Zobacz załącznik 258993Zobacz załącznik 258994Zobacz załącznik 258995Zobacz załącznik 258996
a resztę chyba zacznę kupować jak będę znała płećbo ile można białych i ecru ciuszków ;-) na razie chwilowo zaspokoiłam swój głód zakupowy
a oddam się beztroskim zakupom jak poznam mieszkańca brzuszka :-)
ciuszki sliczne - ja wczoraj kupiłam dla mojego chrześniaka kilka łaszków bo jade w weekend
a co do @ to nie mam złudzeń i w cuda nie wierze niestety :-( pewnie przylezie
a mokro też miałam
i też latałam co chwilę do kibelka sprawdzać czy już się pojawiła @ ;-)
więc może zmiana otoczenia wpłynęła korzystnie ;-) 

bo pan doktor dostanie zawału 

a dziś wizyta samolotowa :-( strasznie ich nie lubię
wolę usg