Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam Was kochane już bardzo długo nie zaglądałam bo jestem zawalona pracą no ale obiecuję to zmienić
co tam u Wam słychać????
hejjestem tu na tym forum nowa i nie bardzo sie lapie o czym ciekawym pisalyscie
tez bede sie starac o malenstwo, zaczynam od jutra :-)
stęskniłam się za Wami ogromnie ale nawał paierów mnie zawalił a dzisiaj zmykam na zakończenie szóstej klasyWitaj lopciu :-)
Tak myślałam ze duzzzooo pracy koniec roku szklonego wiec
Palisa możesz zrobic teściora w sob
witam cięhejjestem tu na tym forum nowa i nie bardzo sie lapie o czym ciekawym pisalyscie
tez bede sie starac o malenstwo, zaczynam od jutra :-)
Juz jestem - bylam sie chwile zdrzemnac, bo glowa mnie tak napiernicza, ze szok!Maćku jesteś ???
czy jak sie bierze bromka to mozna sobie walną browka ??? bo czytałam ulotkę i tam było ze nie wolno![]()

Taaa, koniec roku. Jak fajnnie, ze nie mam wychowastwa;-)witam Was kochane już bardzo długo nie zaglądałam bo jestem zawalona pracą no ale obiecuję to zmienić
co tam u Wam słychać????
Witaj!a wy jak dlugo sie staracie?
wiesz ja kiedyś pow mojej gin ze czekam na ten pierwszy objaw bolących cyc, o ona mowi ze bardzo dobrze , także
Maćku jesteś ???
czy jak sie bierze bromka to mozna sobie walną browka ??? bo czytałam ulotkę i tam było ze nie wolno![]()
;-):-)
szyjka ładna, długa bez żadnych zmian
więc gin zezwolił na małe bobosexy 
bez szaleństw oczywiście ;-) fasolek rośnie jak na drożdżach tylko dziś wypiął na mnie i gina pupkę
ma już 5.24 cm i wg usg wychodzi 11t6d więc usg prenatalne przyspieszone z 08.07. na 03.07