Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ide poleżeć z nogami do góry może zejdzie opuchliznai @ się cofnie i nie przylezie ;p

nogi będą w górze a @ wtedy na bank się cofnie 

opuchlizna niech sobie już tam zostanie byleby @ wredna się cofnęła ;-)
Tośka proponuję trochę na głowie postaćnogi będą w górze a @ wtedy na bank się cofnie
![]()
Tośka proponuję trochę na głowie postaćnogi będą w górze a @ wtedy na bank się cofnie
Zobacz załącznik 259183
udało się :-) oto moja fasolinka (Kajetanek) leży sobie do góry nogami i pleckami do oglądających (jakość nie najlepsza)![]()
ide poleżeć z nogami do góry może zejdzie opuchliznai @ się cofnie i nie przylezie ;p
Zobacz załącznik 259183
udało się :-) oto moja fasolinka (Kajetanek) leży sobie do góry nogami i pleckami do oglądających (jakość nie najlepsza)![]()

Sevensonka śliczny synuś sliczny brzusio
Uciekam kobitki
miłego wieczorku !
Zobacz załącznik 259183
Toska nogi do gory we se i niech sie fasolka tam zagniezdzi wreszcie hahahahah