no tak lepiej miec porzadek i spokoj zeby sie potem nieczepialija w pracy siedze i zap**** bo za tydzien na urlop ide i musze miec wszystko zrobione
no i wyczekuje @ bo juz za zakrętem jest malpisko wredne
nareszcie odliczam kazdy dzien i czekam na nia jak na zbawienieHejka :-)
batonik udanej wizyty...pięknej długiej i zamkniętej szyjki! Daj znać zaraz po wizycie!
Żabko już za parę dni wizyta :-) super :-)
Tośka &&& musi się wkońcu ta fasolinka i u Ciebie pojawić. Ja w to mocno wierzę i uda i Wam się na pewno.
Miłego dnia Wam życzę!

moze moze ....Ja tam dopiero startuje 16 , dolina mnie dopada![]()
Fajne te kocyki![]()
![]()
p.s otworzyłam sobie soczek tymbarku i pod kapslem napis ,, wszystko jest możliwe "![]()
niech jest wysoka :-)kobietko nie czytaj!!po co??
będziesz się tylko niepotrzebnie stresować
więcej optymizmu
ah... ślicznościja tam mam pare szt niebieskich (mój ulubiony kolor) i jak będę mieć dziewczynkę to będzie niebieska księżniczka
.............. żeby wogóle już coś się zagneździło...
fajowe
Ja to się zastanawiam czy ta niby @ to nie plamienia owu, bo coś temp mi skoczyła dopieroza parę dni się wyjaśni, bo albo spadnie albo będzie wysoka
![]()
trzymamy kciuki za owocne starnkahejjestem tu na tym forum nowa i nie bardzo sie lapie o czym ciekawym pisalyscie
tez bede sie starac o malenstwo, zaczynam od jutra :-)
super no to mezus sie ucieszy ze z krzyza sobie sposci hahaha zartuje napewno bedzie super i ciesze sie ze fasolka rosnie jak na drozdzachwitam ja już po wizycie;-):-)
melduję, że wszystko w porządaluszyjka ładna, długa bez żadnych zmian
więc gin zezwolił na małe bobosexy
bez szaleństw oczywiście ;-) fasolek rośnie jak na drożdżach tylko dziś wypiął na mnie i gina pupkę
ma już 5.24 cm i wg usg wychodzi 11t6d więc usg prenatalne przyspieszone z 08.07. na 03.07
![]()
opuchlizna??? to ja juz nic wiecej niemowie ;-)super :-)
dziewczyny co jest dobre na opuchnięte stopy ?? mam parówki zamiast palców :-(
niezly pomysl :-)ide poleżeć z nogami do góry może zejdzie opuchliznai @ się cofnie i nie przylezie ;p
piekna ja juz sie niemoge doczekac swojego usgopuchlizna niech sobie już tam zostanie byleby @ wredna się cofnęła ;-)
Tośka proponuję trochę na głowie postaćnogi będą w górze a @ wtedy na bank się cofnie
Zobacz załącznik 259183
udało się :-) oto moja fasolinka (Kajetanek) leży sobie do góry nogami i pleckami do oglądających (jakość nie najlepsza)![]()
buahahahahah kobieto akurat jadlam truskawke jakto przeczytalam to caly komputer zaplulam przez ciebie hahahahah dobre to z uszamiKajetan śliczny![]()
Postoje na głowie ale żeby mi ta @ uszami nie wyleciała przypadkiem ;p
no własnie w końcu by mogła !!