ale co ty mloda nadaje ze brata chceTo juz wiesz, ze bedzie chlopak?![]()
a ostatnio siedzi na kanapie i mowi do naszego pskiaka wiesz bedziemy mieli rodzenstwo brata albo siostre

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale co ty mloda nadaje ze brata chceTo juz wiesz, ze bedzie chlopak?![]()

cześć jestem
scully bierzemy sie do roboty i teraz my zaciążymy bo w między czasie maćku nam zdjęcie teścika podeśle![]()

tak 
bo źle ściany u mamy zrobił (gładź na mokro + farba)... Mieliśmy dziś panele kłaść, a wczoraj z Ikei przywieźliśmy meble i mieliśmy po panelach składać... A jak zobaczyłam ściany (bo wcześniej nie było "kontroli jakości" i liczyłam, że pięknie jest) to myślałam, że padnę! Krzywo i z dziurami.
no to teraz czekac do 20 tygodnia na usg poowkowe to sie dowie co bedzie miala hihihale co ty mloda nadaje ze brata chce
a ostatnio siedzi na kanapie i mowi do naszego pskiaka wiesz bedziemy mieli rodzenstwo brata albo siostre![]()
uh a co tam sie dzieje??? bo tam nigdy niebywam.....dziewczyny tak sobie podczytuje wątek 2011 i goraco tam ulallaaaa
Dziweczynki przenoszę sie na staraczki 2011 i tam czekam na wasze rady
Pozdrowaski![]()
no to nastepny taki bedzie twoj :-) pieknosci musze sobie popatrzec bo juz dlugo na moje tesciory niepatrzylam a mam je na pamiatke zostawione po corci test tez mam do dzis z wyraznymi krechami a juz prawie 5 lat minelo :-)
supcio tescior milo popatrzec a dzieki za priv :-)Maćku dziekuję
![]()