• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wiesz scully zbieram jakieś tam rzeczy dla wilkowa no ale też wyślę rzeczy po synku z których wyrósł niech komuś wydadzą jak mają w sąsiedztwie
a jak wysyłaś przetwory to nie boisz się że pękną? wiesz przecież jak paczki traktują?

Posyłałam kurierem DHL i teraz też tak zrobię :tak: Mam jeszcze ręczniki do przesłania więc po prostu jakoś owinę. Zresztą w DHL zamawiałam przez neta i tam w ankiecie pisałam co jest w paczce :tak: Drugą paczuszkę chcę wysłać w grudniu. A póki co znów nazbieram dużo różnych rzeczy. Myślałam o włorzeniu do paczki małych paczuszek świątecznych (żeby położyli sobie pod choinkę) :-D

Zobaczymy. Jak na razie (zobaczymy blizej @;-)) jakos nie wierze, ze stanie sie cud

Ja też mam podobnie, ale tak to juz jest, ze jak długo, zbyt długo sie czeka - to ciężko uwierzyć, ze to ten cykl, ze sie udało itp. Zresztą chyba lepiej nie wierzyc, i sie nie nastawiać i zostać mile zaskoczonym niź znów przeżyć rozczarowanie i zimny prysznic.

Tak czy inaczej trzymam kciuki i życzę Ci tego z całego cerducha!!!

Ja też mam podobnie, ale tak to juz jest, ze jak długo, zbyt długo sie czeka - to ciężko uwierzyć, ze to ten cykl, ze sie udało itp. Zresztą chyba lepiej nie wierzyc, i sie nie nastawiać i zostać mile zaskoczonym niź znów przeżyć rozczarowanie i zimny prysznic.

śliczny wykres :tak: mocno trzymam kciukaski :tak:

Pusto :-( Zaraz będzie "Mam talent" -pewnie wszystkie przed tv ;-) Ja też uciekam :-)

śliczny wykres :tak: mocno trzymam kciukaski :tak:[/COLOR]

Mój wykres zupełnie o niczym niestety nie świadczy - ja zawsze mam śliczne wykresy - po prostu książkowo - ciążowe!

No, no , Twój też jest przecudny!!!

Widzę, ze fazy lutealne też masz 13 dniowe, więc za 2-3 dni wsio bedzie jasne. Trzymam &&&&, ale na razie ciiiiiiiii ;-)

Ostatnia edycja:
cześć i ja się dołączam
svensonka piękny brzuszek
jak bardzo niewygodnie to odsprzedaj nam taki brzuszek z maleństwem:):-p
och żeby tak szło:-(

Chetnie bym odsprzedala ale sie tak nie da niestety

dziekoje dziekoje wam wszytskim za trzymanie kciokow wczoraj :-)

trzeba wierzyc macku zawsze w cos trzeba wierzyc :-) erba tez sie dlugo starala i ma fasolke pajka tez a juz tuli syneczka wiec i wy sie doczekacie

no ale moglabys komus przekazac paleczke ;-)

superasny taakiduzy ja ciekawa jestem jaki moj bedzie bo z corcia to byl gigant kazdy sie pytal czy blizniaki nosze :-D

witam kobietki wpadlam na chwile zyczyc wam udanego wekendu :-)

Moja corcia bedzie chyba gigantem za 2 miesiace zdazy 2 razy urosnac az sie boje pomyslec co na to moj kregoslup

jak tylko jedno to zrób :tak: trzeba wierzyć, bo co nam innego zostało ;-)

witam przy herbatce z cukrem :-p

cudowny brzusio :tak: pogłaszcz maleństwo ode mnie :tak:

No widze ze chociaz jedna sie nie torturuje rano kawa tylko pyszna herbatka ahahha
ja kawe raz dziennie pije bo dzidzius pozniej gimnastyke mi urzadza a extra 10kg nie jest latwo opanowac hahahaha

Witam ponownie!
Bylam juz dzisiaj w pracy i teraz czekam na polozna i zastrzyk:baffled:
Dokladnie tak jak mowisz. Ja rowniez postaram sie nie wkrecac;-)

No - niezla pileczka;-) Masz co nosic...:tak:

To jest lekko powiedziane pileczka matko tak mi ciezko ze jak slonica czy pingwin chodze haha w meza kurtki sportowe sie ubieram bo moje juz nie pasuja ahha jeszcze tylko 58 dni a z moim skakaniem po scianach to napewno wczesniej haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

I wzajemnie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry