reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wiesz scully zbieram jakieś tam rzeczy dla wilkowa no ale też wyślę rzeczy po synku z których wyrósł niech komuś wydadzą jak mają w sąsiedztwie
a jak wysyłaś przetwory to nie boisz się że pękną? wiesz przecież jak paczki traktują?

Posyłałam kurierem DHL i teraz też tak zrobię :tak: Mam jeszcze ręczniki do przesłania więc po prostu jakoś owinę. Zresztą w DHL zamawiałam przez neta i tam w ankiecie pisałam co jest w paczce :tak: Drugą paczuszkę chcę wysłać w grudniu. A póki co znów nazbieram dużo różnych rzeczy. Myślałam o włorzeniu do paczki małych paczuszek świątecznych (żeby położyli sobie pod choinkę) :-D

Zobaczymy. Jak na razie (zobaczymy blizej @;-)) jakos nie wierze, ze stanie sie cud

Ja też mam podobnie, ale tak to juz jest, ze jak długo, zbyt długo sie czeka - to ciężko uwierzyć, ze to ten cykl, ze sie udało itp. Zresztą chyba lepiej nie wierzyc, i sie nie nastawiać i zostać mile zaskoczonym niź znów przeżyć rozczarowanie i zimny prysznic.

Tak czy inaczej trzymam kciuki i życzę Ci tego z całego cerducha!!!

Ja też mam podobnie, ale tak to juz jest, ze jak długo, zbyt długo sie czeka - to ciężko uwierzyć, ze to ten cykl, ze sie udało itp. Zresztą chyba lepiej nie wierzyc, i sie nie nastawiać i zostać mile zaskoczonym niź znów przeżyć rozczarowanie i zimny prysznic.

śliczny wykres :tak: mocno trzymam kciukaski :tak:

Pusto :-( Zaraz będzie "Mam talent" -pewnie wszystkie przed tv ;-) Ja też uciekam :-)

śliczny wykres :tak: mocno trzymam kciukaski :tak:[/COLOR]

Mój wykres zupełnie o niczym niestety nie świadczy - ja zawsze mam śliczne wykresy - po prostu książkowo - ciążowe!

No, no , Twój też jest przecudny!!!

Widzę, ze fazy lutealne też masz 13 dniowe, więc za 2-3 dni wsio bedzie jasne. Trzymam &&&&, ale na razie ciiiiiiiii ;-)

Ostatnia edycja:
cześć i ja się dołączam
svensonka piękny brzuszek
jak bardzo niewygodnie to odsprzedaj nam taki brzuszek z maleństwem:):-p
och żeby tak szło:-(

Chetnie bym odsprzedala ale sie tak nie da niestety

dziekoje dziekoje wam wszytskim za trzymanie kciokow wczoraj :-)

trzeba wierzyc macku zawsze w cos trzeba wierzyc :-) erba tez sie dlugo starala i ma fasolke pajka tez a juz tuli syneczka wiec i wy sie doczekacie

no ale moglabys komus przekazac paleczke ;-)

superasny taakiduzy ja ciekawa jestem jaki moj bedzie bo z corcia to byl gigant kazdy sie pytal czy blizniaki nosze :-D

witam kobietki wpadlam na chwile zyczyc wam udanego wekendu :-)

Moja corcia bedzie chyba gigantem za 2 miesiace zdazy 2 razy urosnac az sie boje pomyslec co na to moj kregoslup

jak tylko jedno to zrób :tak: trzeba wierzyć, bo co nam innego zostało ;-)

witam przy herbatce z cukrem :-p

cudowny brzusio :tak: pogłaszcz maleństwo ode mnie :tak:

No widze ze chociaz jedna sie nie torturuje rano kawa tylko pyszna herbatka ahahha
ja kawe raz dziennie pije bo dzidzius pozniej gimnastyke mi urzadza a extra 10kg nie jest latwo opanowac hahahaha

Witam ponownie!
Bylam juz dzisiaj w pracy i teraz czekam na polozna i zastrzyk:baffled:
Dokladnie tak jak mowisz. Ja rowniez postaram sie nie wkrecac;-)

No - niezla pileczka;-) Masz co nosic...:tak:

To jest lekko powiedziane pileczka matko tak mi ciezko ze jak slonica czy pingwin chodze haha w meza kurtki sportowe sie ubieram bo moje juz nie pasuja ahha jeszcze tylko 58 dni a z moim skakaniem po scianach to napewno wczesniej haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

I wzajemnie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry