Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz po zastrzyku... Ale mnie tylek boli!
... a on jeszcze taki gesty jest z tego co pamiętam jak olej
... na szczęście moje to szybciutko się robi w brzuszek ... igiełka malutka i ampułka też ;-)... czego się nie robi dla ;-) ... wiadomo ... 
wiesz scully zbieram jakieś tam rzeczy dla wilkowa no ale też wyślę rzeczy po synku z których wyrósł niech komuś wydadzą jak mają w sąsiedztwie
a jak wysyłaś przetwory to nie boisz się że pękną? wiesz przecież jak paczki traktują?
Mam jeszcze ręczniki do przesłania więc po prostu jakoś owinę. Zresztą w DHL zamawiałam przez neta i tam w ankiecie pisałam co jest w paczce
Drugą paczuszkę chcę wysłać w grudniu. A póki co znów nazbieram dużo różnych rzeczy. Myślałam o włorzeniu do paczki małych paczuszek świątecznych (żeby położyli sobie pod choinkę) 
Zobaczymy. Jak na razie (zobaczymy blizej @;-)) jakos nie wierze, ze stanie sie cud
Ja też mam podobnie, ale tak to juz jest, ze jak długo, zbyt długo sie czeka - to ciężko uwierzyć, ze to ten cykl, ze sie udało itp. Zresztą chyba lepiej nie wierzyc, i sie nie nastawiać i zostać mile zaskoczonym niź znów przeżyć rozczarowanie i zimny prysznic.
Tak czy inaczej trzymam kciuki i życzę Ci tego z całego cerducha!!!
mocno trzymam kciukaski 
śliczny wykresmocno trzymam kciukaski
[/COLOR]
cześć i ja się dołączam
svensonka piękny brzuszek
jak bardzo niewygodnie to odsprzedaj nam taki brzuszek z maleństwem
och żeby tak szło:-(
dziekoje dziekoje wam wszytskim za trzymanie kciokow wczoraj :-)
trzeba wierzyc macku zawsze w cos trzeba wierzyc :-) erba tez sie dlugo starala i ma fasolke pajka tez a juz tuli syneczka wiec i wy sie doczekacie
no ale moglabys komus przekazac paleczke ;-)
superasny taakiduzy ja ciekawa jestem jaki moj bedzie bo z corcia to byl gigant kazdy sie pytal czy blizniaki nosze
witam kobietki wpadlam na chwile zyczyc wam udanego wekendu :-)
jak tylko jedno to zróbtrzeba wierzyć, bo co nam innego zostało ;-)
witam przy herbatce z cukrem
cudowny brzusiopogłaszcz maleństwo ode mnie
![]()
Witam ponownie!
Bylam juz dzisiaj w pracy i teraz czekam na polozna i zastrzyk
Dokladnie tak jak mowisz. Ja rowniez postaram sie nie wkrecac;-)
No - niezla pileczka;-) Masz co nosic...![]()
I wzajemnie!Ja też mam podobnie, ale tak to juz jest, ze jak długo, zbyt długo sie czeka - to ciężko uwierzyć, ze to ten cykl, ze sie udało itp. Zresztą chyba lepiej nie wierzyc, i sie nie nastawiać i zostać mile zaskoczonym niź znów przeżyć rozczarowanie i zimny prysznic.
Tak czy inaczej trzymam kciuki i życzę Ci tego z całego cerducha!!!