reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam poniedziałkowo
Ale cisza normalnie szokennnnn
Ja zaraz zabieram sie za obiadek i ide do kosmetik zrobic sie na ulalllllaaaaaa :-D:rofl2:

Migus moze to byc plamienie implant. Najlepiej zrob testa albo betke .

Pozdrawiam i milego dzionka dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam poniedziałkowo
Ale cisza normalnie szokennnnn
Ja zaraz zabieram sie za obiadek i ide do kosmetik zrobic sie na ulalllllaaaaaa :-D:rofl2:

Migus moze to byc plamienie implant. Najlepiej zrob testa albo betke .

Pozdrawiam i milego dzionka dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej Erbuś & reszta
witam poniedziałkowo

...my dziś pospaliśmy do 10 :szok: ale Blanka miała przerwę w nadawaniu od 4 do 7 :tak: po prostu nie chciało jej się spać :-D a nam wprost przeciwnie :laugh2: ... i R wymyślił że dziś spędzimy dzień we troje w łóżku ;-) właśnie smyrają się w łóżeczku a ja póki co łażę bo czuję że łózko mnie wciąga i zgniję od tego leżenia :laugh2:

... nanusia - czekamy na wieści ;-):tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mysza - krejzolu where are you ?????????????????????:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

hej mobitki
ja tylko na chwilke

Zabko gratuluje

Nanusia tez i to ogromnie.

byłam zalatana, w sobote w Gdańsku na egzaminie wiec czasu mało...mam nadzieje, ze 3 bedzie (bozie jak mi było ciezko bez małej tyle h)

reklama
Tak dzis postanowilam,ze jednak na prowadzenie ciazy bede jezdzic do dr Sztenca. A poza tym znajde sobie tu na miejscu jakiego gina na NFZ, w razie czego ( odpukac)
tak rzeczywiście jako tako nie jest drogi i do tego jest bardzo wiarygodny , można dzwonić pytać się zawsze udzieli odpowiedzi i jest bardzo kompetentny
kiedy jedziesz na potwierdzenie ciąży:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry