reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Scully biegaj biegaji zycze z calego serducha za lekkiego i szybkiego porodu ja sobie tez pas zafundowałam co by sie skorka wstąpiła z waga jest oki bo zostało 2 kg do zgubienia az w szoku jestem , gorzej ze skorka ale co tam
miłego wieczorku

2 kg to maleńko zostało, a skórkę smaruj kremikiem to też zlezie :tak:
i superowo, że maść działa :-D teraz się wszystko ładnie zagoi ;-)
synuś pięknie ci śpi :tak: nie spodziewałam się, że takie maleństwo może tak ładnie noce przesypiać :tak:

... u nas nocka spoko, mała zasnęła wczoraj po 20 i wstała o 5 na cycusia ;-) za to wczoraj buszowała z nami do 23 :-D ale jak zasnęła to wstała po 8 rano :tak: dziś mam zamiar zakupić Blance smoczki lateksowe (choć są ohydne), ale musimy je wypróbować, bo może faktycznie te silikonowe są dla niej za twarde :sorry2:

i pomyśleć, że tak często się budziła :sorry2: a teraz patrz jak ślicznie śpi :tak:

na 1 foto nie mogłam wejść, ale na 3 głosik oddany :tak: mi się najbardziej podoba pierwsze foto :-D

I Szymulek na dzisiejszym spacerku:
Ale było radości...

jej, kiedy ten czas minął :sorry2: dopiero foto wklejałaś małego śpioszka, a tu już pięknie siedzi sobie :-D foto z huśtawki to hicior :-D

Ja dziś po ciężkiej nocce :cool2: coś mi ciężko było i ledwo się odwracałam z boku na bok... jakby brzuszek twardniał... :confused: maleńka też długo spała i dopiero po śniadanku gibła się parę razy :sorry2:
Połaziłam sobie już dziś i jestem w domku :-D popstrykam tv, poczytam książkę (jedną wczoraj skończyłam) i jakoś zleci... mąż już dziś oststnią popołudniówkę ma i w środę dopiero do pracy więc nie będę sama :-D

reklama
:-pdzięks Lopciu ;-)

my już w domku siedzimy i czekamy na gościa ;-):tak: a Ty co porabiasz??
tez siedzę tylko na necie i licytuje i zamawiam dużo ciuchów dla syna bo nie mam kiedy z nim na zakupy sie wybrać

erbus już 2 razy sprawdzałam twoje konto z nk przez konto M bo swoje usunęłam i jak ta zabka znalazła zdjęcia R to ja nie wiem ja nic nie widzę:baffled:

Hej Kobietki :-)

Żabko oddałam głosy ale jak chciałam kolejne to mi wyskoczyło że nie mogę...

Erbuś to cudnie że mały Roro taki grzeczniutki i że Ty też już na pełnym chodzie. Jak córcia do Maleństwa ?

Lopciu 4 maj już lada moment.

Olkale nie zazdroszczę rozstań z córcią...na szczęście tydzień ma tylko 5 dni i później wolne.

Batonik zbrój się zbrój w te smoczki...bo będziesz kierowcą :-D

U nas wsio ok...

Ale było radości...

2merdd3.jpg

I z wczorajszego:

30ijfut.jpg
boziu jaki on juz duzy
:no: o nie Mysza na pewno nie będę kierowcą :no: jupi kupiłam i wiecie co mała pociągnęła i się trochę napiła :tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) a z TT nigdy nawet łyczka nie wzięła :sorry2: Szymulek prześliczny i jaki już duży ;-) już nie mogę się doczekać kiedy go wyściskam i wycałuje te pulaski ;-):-p

Blanka | Galeria dzieci | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! ja tez poproszę o głosiki ;-)

Pozdro
glos oddany ciekawe czy jakis zdjecie antosia wygra fajnie by bylo bo jeszcze nigdy w zyciu nic niewygralam :-)a ta foteczka blanci supciowa

:no: o nie Mysza na pewno nie będę kierowcą :no: jupi kupiłam i wiecie co mała pociągnęła i się trochę napiła :tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) a z TT nigdy nawet łyczka nie wzięła :sorry2:
| Galeria dzieci | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! ja tez poproszę o głosiki ;-)
Pozdro

widać coś jej nie pasowało w poprzedniej :-)
głosik poszedł :-D
widzę, że ten konkursik jeszcze długo będzie to i może ja się załapię :-p

Witam! :-D
Zaraz na działeczkę mykam :-D
Dziś grillowy obiadek :-p i dosadzę roślinki, bo mi turkuć podjadł marchewkę, sałatę i pietruszkę :wściekła/y: już z małą się umawiam, żeby mamusi pozwoliła się schylić -chociaż na 3 rządki ;-)

Hej Kobietki :-)

Żabko oddałam głosy ale jak chciałam kolejne to mi wyskoczyło że nie mogę...

Erbuś to cudnie że mały Roro taki grzeczniutki i że Ty też już na pełnym chodzie. Jak córcia do Maleństwa ?

Lopciu 4 maj już lada moment.

Olkale nie zazdroszczę rozstań z córcią...na szczęście tydzień ma tylko 5 dni i później wolne.

Batonik zbrój się zbrój w te smoczki...bo będziesz kierowcą :-D

U nas wsio ok...

Ale było radości...

2merdd3.jpg

I z wczorajszego:

30ijfut.jpg
Woww jaki Szymulka śliczniutki cudnyyyyyyyyyyyy :)
Myszko siostra przyzwyczaja się do braciszka , i bardzo się cieszy . Dziś była z braciszkiem na spacerku :)
2 kg to maleńko zostało, a skórkę smaruj kremikiem to też zlezie :tak:
i superowo, że maść działa :-D teraz się wszystko ładnie zagoi ;-)
synuś pięknie ci śpi :tak: nie spodziewałam się, że takie maleństwo może tak ładnie noce przesypiać :tak:

i pomyśleć, że tak często się budziła :sorry2: a teraz patrz jak ślicznie śpi :tak:

na 1 foto nie mogłam wejść, ale na 3 głosik oddany :tak: mi się najbardziej podoba pierwsze foto :-D

jej, kiedy ten czas minął :sorry2: dopiero foto wklejałaś małego śpioszka, a tu już pięknie siedzi sobie :-D foto z huśtawki to hicior :-D

Ja dziś po ciężkiej nocce :cool2: coś mi ciężko było i ledwo się odwracałam z boku na bok... jakby brzuszek twardniał... :confused: maleńka też długo spała i dopiero po śniadanku gibła się parę razy :sorry2:
Połaziłam sobie już dziś i jestem w domku :-D popstrykam tv, poczytam książkę (jedną wczoraj skończyłam) i jakoś zleci... mąż już dziś oststnią popołudniówkę ma i w środę dopiero do pracy więc nie będę sama :-D
No ja tez bylam w szoku jak w niedziele po przyjsciu weszlam na wagę szokk .
A bąbelek naprawdę nas zaskakuje , dziś w nocy spał od 1 do 6:30 co prawda myslalam ze cyculki mi eksploduja ale dalismy rade :)
:no: o nie Mysza na pewno nie będę kierowcą :no: jupi kupiłam i wiecie co mała pociągnęła i się trochę napiła :tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) a z TT nigdy nawet łyczka nie wzięła :sorry2: Szymulek prześliczny i jaki już duży ;-) już nie mogę się doczekać kiedy go wyściskam i wycałuje te pulaski ;-):-p

Blanka | Galeria dzieci | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! ja tez poproszę o głosiki ;-)

Pozdro
Oczywiśce głosik oddany na piękna królewnę
tez siedzę tylko na necie i licytuje i zamawiam dużo ciuchów dla syna bo nie mam kiedy z nim na zakupy sie wybrać

erbus już 2 razy sprawdzałam twoje konto z nk przez konto M bo swoje usunęłam i jak ta zabka znalazła zdjęcia R to ja nie wiem ja nic nie widzę:baffled:
Kochana Twoj m nie jest w moich znajomych takze nie zobaczysz zdjęcia , wejdz na fb tam tez jest
Naprawde postaram sie wkleic zdjecie jak tylko zgramy na kompa , ale to musi m zrobic bo ja noga jestem

A my dziś byliśmy na pierwszym spacerku , co prawda za dlugo nie moglam lofrowac bo jeszcze troszku czuje wesze :-D ale z godziny na godzine coraz to lepiej

Miłej niedzieli kochane , uciekam spac

reklama
erbus widziałam :-):-):-) prześliczny i słodki:)
już niedługo cały Poznań przejdziesz z wózeczkiem:-D tyle km narobisz
a to ja przez mojego M wchodziłam bo swoje usunęłam konto:szok: wiedziałam że tak zawile napiszę że mało kto zrozumie
pozdrawiam niedzielnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry