reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
O to mamy w miare blisko do Siebie :-D ja bede w Szczecinie w piatek na egzaminie z prawka :dry:
To zycze powodzenia, dla mnie egzamin na prawko by traumatycznym przezyciem hehe zdalam za 4 razem, ale nie chce cie straszyc to bylo 8 lat temu teraz pewnie sie duzo pozmienialo. Powodzenia i sie nie denerwuj to bedzie ci sie trzesla noga tak jak mnie :rofl2:

To zycze powodzenia, dla mnie egzamin na prawko by traumatycznym przezyciem hehe zdalam za 4 razem, ale nie chce cie straszyc to bylo 8 lat temu teraz pewnie sie duzo pozmienialo. Powodzenia i sie nie denerwuj to bedzie ci sie trzesla noga tak jak mnie :rofl2:
Nie dziekuje ;-)
Nie przestraszysz mnei bo juz Cie przebilam :-Ddzieki nerwowce i wlasnie trzesacym sie noga :wściekła/y: ale coz jak sie zaczelo to trzeba kontynuowac, mam nadzieje ze w tym roku mi sie uda :sorry2:

ooo ja zdawałam też w tym czasie, bo w styczniu 2002 roku, miesiąc po skończeniu 18 lat :tak: i udało się za pierwszym razem, chociaż aż taka dobra nie byłam... trzeba mieć szczęście :-D

No mam ogromna nadzieje ze juz nei bede musiala jezdzic w tym temacie bo przez to szczecin mi brzydnie tylko :-( i niechcialabym sie pozniej stresowac z tego powodu. Modle sie w myslach o udany egzamin na piatek ;-)

Dzieki Wam wielkie za mile slowa i wsparcie :blink:
zmykam juz , jutro do pracy jak zwykle ;-) aa do tego kot ju chce na swoje miejsce czyli na fotel :-D pozdrawiam serdecznie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry