Ren
Bedzie dobrze
Widze ze wszystkie jestesmy z okolic morza, ja urodzilam sie w gdansku a teraz mieszkam w szczecinie tez ok 100km od morza![]()
O to mamy w miare blisko do Siebie
ja bede w Szczecinie w piatek na egzaminie z prawka 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widze ze wszystkie jestesmy z okolic morza, ja urodzilam sie w gdansku a teraz mieszkam w szczecinie tez ok 100km od morza![]()
ja bede w Szczecinie w piatek na egzaminie z prawka 
To zycze powodzenia, dla mnie egzamin na prawko by traumatycznym przezyciem hehe zdalam za 4 razem, ale nie chce cie straszyc to bylo 8 lat temu teraz pewnie sie duzo pozmienialo. Powodzenia i sie nie denerwuj to bedzie ci sie trzesla noga tak jak mnieO to mamy w miare blisko do Siebieja bede w Szczecinie w piatek na egzaminie z prawka
![]()

Nie dziekuje ;-)To zycze powodzenia, dla mnie egzamin na prawko by traumatycznym przezyciem hehe zdalam za 4 razem, ale nie chce cie straszyc to bylo 8 lat temu teraz pewnie sie duzo pozmienialo. Powodzenia i sie nie denerwuj to bedzie ci sie trzesla noga tak jak mnie![]()
dzieki nerwowce i wlasnie trzesacym sie noga
ale coz jak sie zaczelo to trzeba kontynuowac, mam nadzieje ze w tym roku mi sie uda 
ooo ja zdawałam też w tym czasie, bo w styczniu 2002 roku, miesiąc po skończeniu 18 latTo zycze powodzenia, dla mnie egzamin na prawko by traumatycznym przezyciem hehe zdalam za 4 razem, ale nie chce cie straszyc to bylo 8 lat temu teraz pewnie sie duzo pozmienialo. Powodzenia i sie nie denerwuj to bedzie ci sie trzesla noga tak jak mnie![]()
i udało się za pierwszym razem, chociaż aż taka dobra nie byłam... trzeba mieć szczęście 
ooo ja zdawałam też w tym czasie, bo w styczniu 2002 roku, miesiąc po skończeniu 18 lati udało się za pierwszym razem, chociaż aż taka dobra nie byłam... trzeba mieć szczęście
![]()