reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

eijf a kto ci zlecił te wszystkie badania? czy sama je zrobiłaś?
Ja na poczatku sierpnia poszlam sama do gina i powiedzialam ze mam cykle niereguralne i ze mysle o dziecku i mi znecil mnostwo badan (az 5 strzykawek mi pobrali i zaplacilam ok 300zl) i wyszlo ze mam za duzo prolaktyny po obciazeniu. Ale na szczescie jajeczka sa produkowane bo widzialam jedno na usg tylko ze nie wiadomo czy w kazym cyklu :-(

reklama
Powiem Ci tam, opalanie w małej ilości wg mojego lekarza nie jest szkodliwe, ja opalanie odstawiłam, zacznijmy od tego że ja wszystko odstawiłam co może mieć szkodliwy wpływ na dziecko.

Ja na poczatku sierpnia poszlam sama do gina i powiedzialam ze mam cykle niereguralne i ze mysle o dziecku i mi znecil mnostwo badan (az 5 strzykawek mi pobrali i zaplacilam ok 300zl) i wyszlo ze mam za duzo prolaktyny po obciazeniu. Ale na szczescie jajeczka sa produkowane bo widzialam jedno na usg tylko ze nie wiadomo czy w kazym cyklu :-(

Mój twierdzi ze jeśli @ spóxni się do 5 dni to jest reguralny cykl :dry:, tyle że ja zawsze miałam co 28 dni miesiączki od 4 dni do 5. A nie jak teraz co 35 dni i 2 dniowe krwawienie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry