wisienka_83
mamuśka:)
mama2010 a mierzysz temperaturę? Może zacznij od nastepnego cyklu jeśli w tym sie nie udało? Oczywiscie zyczę Ci z całego serca żeby ten cykl był dla Ciebie szczęśliwy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dopiero pierwszy cykl, chyba podswidomie chce udowodnic sobie i lekarzowi ze mimo tych szalonych hormonow bede miala fasolke, no ale okaze sie za tydzien jak zrobie tescik. Jezeli nie teraz to moze nastepny cykl, akurat jedziemy na urlop i byloby idealnie. Tak juz bardzo bym chciala. Mam 26 lat ale moj facet czasem mowi ze za wczesnie ale mi sie wydaje ze idealnie!To faktycznie nie ciekawie:-(. A jak długo się staracie o maleństwo
zieloneczko Ty to zadowolona wiecznie uśmiechnięta kobitka jesteś, super zdjęcia
Ja jestem strasznie nie systematyczna ale moze sproboje. Chociaz znam tyle dziewczyn ktore bardzo sie staraly o dzidzie i cale swoje zycie temu podporzadkowywaly i dopiero jak daly na luz to sie udalo i dlatego ja chcialabym zeby to byla taka fajana niespodzianka, zaplanowana wpadka. Boje sie ze jak zaczne wszystko mmierzyc itp to tylko sie rozczaruje.mama2010 a mierzysz temperaturę? Może zacznij od nastepnego cyklu jeśli w tym sie nie udało? Oczywiscie zyczę Ci z całego serca żeby ten cykl był dla Ciebie szczęśliwy![]()
Mnie mierzenie temperatury uspokaja. Wiem, ze mam owulacje i w poprzednim cyklu właśnie dzięki temperaturze wiedziałam, ze w ciaży nie jestem. Rano zmierzyłam temperature, która spadła poniżej lini poszłam do ubikacji i zabaczyłam, ze mam @.
u mnie teemp, jak do tąd mierzyłam to nawet w dzień @ nie spadała
, dlatego dałam sobie m.in spokój