izus180584
Fanka BB :)
Dziękuje za życzonka
A My już mamy wszystkie wizyty poumawiane w środę jedziemy na pobranie krwi na badania genetyczne ale oczywiście prywatnie bo tak to bysmy około 2 miesięcy na wizyte czekali ,tylko że troszku drogie to badanko bo 500 zł ale co tam dla Kruszynki wszystko
Malutka ogólnie grzeczna , nie wyobrażam już sobie zycia bez niej
Rodzinka oszalała na punkcie małej ,starsza siostra bardzo pomaga choć nie raz jest nutka zazdrości ale tylko na chwilkę oby tak dalej
Pozdrawiam 
LOPOP KINGA &&&&&&&&&&&&&&&&&
BUZIAKI !!!!!!!
A My już mamy wszystkie wizyty poumawiane w środę jedziemy na pobranie krwi na badania genetyczne ale oczywiście prywatnie bo tak to bysmy około 2 miesięcy na wizyte czekali ,tylko że troszku drogie to badanko bo 500 zł ale co tam dla Kruszynki wszystko
LOPOP KINGA &&&&&&&&&&&&&&&&&
BUZIAKI !!!!!!!
i maz oczywiscie nerwowy a ja we wtorek mam kolejna wizyte u dentystki brrrr nielubie tych wizyt ale obiecalam sobie wkoncu wyleczyc wszystkie zeby jak juz zrobi mi ostatni to chyba kupie szampana z radosci hihihi
:-( no i musze wziac recepte na druga porcje zelaza i kwasu foliowego bo 1 porcja skonczy sie kaurat w 1 dniu wypoczynku wiec musze wykupic predzej
tak wiec musze czekac az antos podrosnie zeby go zbadac i dowiedziec co mu szkodzi a co nie...
:-)