Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

progesteron, prolaktyne( z jakimś lekiem) eshadiol, TSH i TH4 i jeszcze mnie czeka powtórka między 17-22 dc

ni też tem nie spadap.s.i nie wiem czemu nie spadla mi temperatura przy @?zawsze leciala w dol juz poprzedniego dnia przed @ a dzis rano 37,teraz tez(choc po poludniu sie nie liczy) to chyba jutro bedzie nizsza...
mi lekarka kazala zrobic między 4-8 dc,a potem jeszcze raz progesteron między 17-22dcmmm a wjakich dniach badasz prolaktyne i progesteron. bo mojej znajomem lekarz mówił aby zrobiła obojetnie kiedy tylko aby pamiętała który był dzień cyklu
ni też tem nie spada
a co do tego trzymania się tematu... hmmmmmm myślę, że to nie będzie takie proste, czasem lepiej się trochę oderwać i porozmawiać o czymś innym
, więc może ............ Dobrze mówisz, lepiej czasami się oderwać od jednego tematu. Wiadomo jakiego, im bardziej pragniemy tym trudniej będzie zajść, mimo wszystko trzymam kciuki