mmm...
Fanka BB :)
dzięki, mam nadzieję, że będą ok, ale na wyniki muszę czekać do poniedziałkuZycze dobrych wynikow <trzymam kciuki>![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki, mam nadzieję, że będą ok, ale na wyniki muszę czekać do poniedziałkuZycze dobrych wynikow <trzymam kciuki>![]()

czekam na wyniki może się wszystko wyjaśni, wprawdzie mam @ ale jaoś dziwnieMMM mi też nie spadała, więc może ............ Dobrze mówisz, lepiej czasami się oderwać od jednego tematu. Wiadomo jakiego, im bardziej pragniemy tym trudniej będzie zajść, mimo wszystko trzymam kciuki
czekam na wyniki może się wszystko wyjaśni, wprawdzie mam @ ale jaoś dziwnie
wiem bo moja mama tak miała jak była w ciąży ze mną, dlatego przestałam brać wiesiołka (wziełam 10 tabl) i czekam co będzie dalej, a testów nie chcę robić, jak będę miała podniesiony progesteron zrobię beteOkres a raczej przypominający @ można mieć nawet do 4 miesiąca. Trzymam kciuki.
Troche dlugo, a jeszcze im bardziej by sie chcialo wiedziec co i jak to tym bardziej sie dluzy do wynikow... ale trzeba byc dobrej mysli! napewno beda dobre ;-)dzięki, mam nadzieję, że będą ok, ale na wyniki muszę czekać do poniedziałku![]()
no jak progesteron wysoki to mozesz sprawdzac.ja zanim dostalam wyniki bety to to juz mi powiedziala ze progesteron za niski na ciaze...wiem bo moja mama tak miała jak była w ciąży ze mną, dlatego przestałam brać wiesiołka (wziełam 10 tabl) i czekam co będzie dalej, a testów nie chcę robić, jak będę miała podniesiony progesteron zrobię bete