reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja akurat z tym nei mialam problemu bo moj jest troch starszy i juz rok temu podpytywal kiedy bedziemy sie starac :-) i niedawno nas oboje natchnelo na ten wspanialy pomysl staran o dzidzie

aaaa moj to jeszcze powiedzial ze zaden jego kumpel nie ma jeszcze dziecka i ze nie bedzie mial z kim jezdzic z wozkiem hehe cali faceci!!!
A od mojego akurat znajomi amja dzieci i on tez lubi, a ostatnio sie zasmucil jak mu powiedzialam, ze MICHASIA nie ma bo @ dostalam. Byl pewny ze jest!!!
To duma dla kazdego faceta :tak:

:-D:-D to mój ma 28 a jego koledzy to nawet starsi, on pierwszy się ożenił. :-D:-D:-D
Gratuluje widze ze swiezo po slubie jestescie!
Ja jeszcse pierscionka nie dostalam, chociaz jestesmy ze soba 8 lat. Czekam i doczekac sie nie moge:-( Ale ostatnio go przylapalam jak ogladal pierscionki w internecie, myslam ze nic nie widzialam ale cos tam podejrzalam :-p Chociaz i tak na fasolce bardziej mi zalezy!!

reklama
Gratuluje widze ze swiezo po slubie jestescie!
Ja jeszcse pierscionka nie dostalam, chociaz jestesmy ze soba 8 lat. Czekam i doczekac sie nie moge:-( Ale ostatnio go przylapalam jak ogladal pierscionki w internecie, myslam ze nic nie widzialam ale cos tam podejrzalam :-p Chociaz i tak na fasolce bardziej mi zalezy!!
Już pół roku po ślubie, a o pierścionek to się upomniałam :-D:-D:-D:-D, oswiadczył mi się 16 lutego a rok później 14 lutego był ślub :-D, dziękuję za gratulki:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry