reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja też jestem mistrzynią testowań i strasznie boję się jasnych, niewyraźnych kresek-złe doświadczenia..z drugiej strony mój luby cały czasm mówi, że za wcześnie i dlatego jej nie wykryło...brzuch cały czas boli mnie tak, jak na @ ( no może odrobinkę bardziej ciągnie), kłują mnie jajniki, wczoraj myślałam, że zwariuję, tak mnie w krzyżu bolało cały dzień (swoją drogą z synem, nawet przy porodzie, bóle miałam tylko z krzyża), znowu mam zgagę, brodawki tkliwe, ale nie bolące, padam przed 21...ale dla mnie to nic...poczekam, zobaczę- w sumie innej opcji nie mam;-)
a mnie kość ogonowa boli:crazy:

reklama
mmm-moja kolezanka niby brala tabletki anty ,miala 3 krwawienia i byla w ciazy.(inna sprawa ze nie wierze jej z tymi tabletkami.moze bym uwierzyla gdyby wczesniej nie glosila ze chce byc mloda matka).teoretycznie tak moze byc ale na 100 % nikt ci nie powie.to albo ciaza,albo moze cos z hormonami albo taka twoja uroda jak to czasem lekarze mowia...

emilchen-mnie na testy nie trzeba namawiac.ja sie bardziej mecze zastanawianiem czy juz moglby wyjsc.rozumiem ze nie chcesz w kolko kupowac w swojej malej miejscowowsci ale skoro mowisz ze masz dwa to jak jeden nie wyjdzie zrobisz drugi kilka dni po albo wtedy poczekasz na termin @.poza tym zawsze mozna zamowic testy przez internet:szybko,tanio i nikt nie wie.
no właśnie pytałam wisienke, gdzie ona zamawia, ale mi nie odpowiedziala...moze bym zamowila przez internet, jak macie namiary jakies to podajcie prosze

witam wszystkie dziewczyny,
Gratuluje tym ktore sie juz doczekały swoich zafasolkowan i zycze powodzenia staraczka, a chcialam zapytac dziewczyny te ktorym sie udalo czy jak zaszly to na poczatku jak jeszcze nie wiedzialy ze im sie udalo i byly w czasie w ktorym powinny dostac @ to czy czulyscie jakies takie bole brzucha jak na @ czy kompletnie nic??? wiem ze kazda z nas ma inaczej ale tak z ciekawosci pytam czy to mozliwe?? pozdrawiam serdecznie

zielona-jak dla mnie to jestes pewniakiem.z drugiej strony (mam nadzieje ze nie zrozumiesz mnie zle) nie bede glosno gratulowala bo w sumie cos ci wyszlo w ubieglym mc i pewne objawy tez byly.Dlatego poczekam po cichu na bardziej oficjalna wersje.Mysle ze nie masz sie co martwic bo teraz na dwoch testach cos tam wyszlo.

mm-no to czekamy na pn.

ja tymczasem mam juz wyniki (tak z ciekawosci kliknalam na te strone moja) badan ktore mialy byc za dwa tygodnie.Tylko norm nie mam a nie do konca wiem o co chodzi:confused:Zaraz zobacze czy moge tam zadzwonic.najgorsze ze w tym przypadku nawet po polsku nie wiem na co mnie testowali a co dopiero po holednersku.tarczyca to wiem,anty tpo wiem a to nie za bardzo.No i wyniki mam ale norm jeszcze nie.powinny pojawic sie pozniej mysle to porownam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry