mmm...
Fanka BB :)
a ja kluseczki z serem wcinam pyyyyyyyyyyychaRobisz smakaja mam wczorajsza zupke a drugie robie dopiero na 18.00 jak M wroci bedzie makaron z szynka i pesto
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja kluseczki z serem wcinam pyyyyyyyyyyychaRobisz smakaja mam wczorajsza zupke a drugie robie dopiero na 18.00 jak M wroci bedzie makaron z szynka i pesto
![]()
tak szczeże to nie wiem , wiem że któraś z dziewczyn zamawiala nan allegro testy owulacyjne i byla zadowolona,ale obojętnie z jakiego źródła? bo mi chodzi o to, czy macie jakieś sprawdzone...
tak szczeże to nie wiem , wiem że któraś z dziewczyn zamawiala nan allegro testy owulacyjne i byla zadowolona,
nie pamietam juz sie jak nazywala
ale dziewczyny ja sobie polecaly.no właśnie pytałam wisienke, gdzie ona zamawia, ale mi nie odpowiedziala...moze bym zamowila przez internet, jak macie namiary jakies to podajcie prosze
ewa analityk.Jest jakas pani Ewa na allegro czy jakos taknie pamietam juz sie jak nazywala
ale dziewczyny ja sobie polecaly.
Mmm uwielbiam jak tylko mam ser bialy to robie;-)
ewa analityk.
podobno tanio i ok
no właśnie ze względu na takie doświadczenia nie wierze ani w żadne objawy, ani z lekkie kreski:-)zielona-jak dla mnie to jestes pewniakiem.z drugiej strony (mam nadzieje ze nie zrozumiesz mnie zle) nie bede glosno gratulowala bo w sumie cos ci wyszlo w ubieglym mc i pewne objawy tez byly.Dlatego poczekam po cichu na bardziej oficjalna wersje.Mysle ze nie masz sie co martwic bo teraz na dwoch testach cos tam wyszlo.
mm-no to czekamy na pn.
ja tymczasem mam juz wyniki (tak z ciekawosci kliknalam na te strone moja) badan ktore mialy byc za dwa tygodnie.Tylko norm nie mam a nie do konca wiem o co chodziZaraz zobacze czy moge tam zadzwonic.najgorsze ze w tym przypadku nawet po polsku nie wiem na co mnie testowali a co dopiero po holednersku.tarczyca to wiem,anty tpo wiem a to nie za bardzo.No i wyniki mam ale norm jeszcze nie.powinny pojawic sie pozniej mysle to porownam.
ja pochłonęłam 2 talerze i teraz nie mogę się ruszyćJest jakas pani Ewa na allegro czy jakos taknie pamietam juz sie jak nazywala
ale dziewczyny ja sobie polecaly.
Mmm uwielbiam jak tylko mam ser bialy to robie;-)