reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-)Czesc Dziewczyny :-)
Widze ze duzo sie wczoraj dzialo, popieram pomysl Zielonej i Mazi
Ten watek napawde wciaga, a pewnie dlatego ze fajne osobki tu sa, ja jestem krotko ale juz Was bardzo polubilam :tak:

Mazia trzymaj sie cieplutko i odpoczywaj :-)
Zielona trzymam kciuki aby @ sie nei pojawila tylko zeby fasolka zawitala;-)

Robale, Krewetka gratuluje z calego serca :-):-)

mmm, Agus i jak iterpretacja wynikow?

A co do wieczorka wczorajszego to u nas udany ;-) maz jak narazie zachwycony starankami, zblizylo nas to jeszcze bardziej :happy2:

Dzieki mmm i Claudia za wczorajsze mile slowa :-)
takie staranka i zbliżają i odstresowują..:rofl2:

reklama
Ja nigdzie nie zamierzam uciekać:) Będę nadal pisać ile mi sie będzie chciało:) Nikogo nie było więc poszłam sobie czytać książkę. Czytam sobie "Zmierzch":) Film już widziałam a teraz postanowiłam książkę przeczytać:) No i tak w trakcie czytania stwierdziłam, ze chętnie bym sobie film jeszcze raz obejrzała więc go sobie włączyłam:) Zniknęłam na jakiś czas bo ten film oglądałam:) Dobra wracam do czytania ksiażki:) Trochę mi sie humor polepszył:) Tak sobie myślę, ze moze jeszcze raz ten film włączę...

takie staranka i zbliżają i odstresowują..:rofl2:

Cos cudownego takie staranka swiadome :-), a moj to wogole sie cieszy strasznie juz dawno chcial dzidzie ;-). A jak to jest z czestotliwoscia przytulanek - czy zbyt czeste maja zly wplyw na staranka? Cos sie kiedys mi obilo o uszy i nie wiem czy dobrze mi sie kojarzy.

Cos cudownego takie staranka swiadome :-), a moj to wogole sie cieszy strasznie juz dawno chcial dzidzie ;-). A jak to jest z czestotliwoscia przytulanek - czy zbyt czeste maja zly wplyw na staranka? Cos sie kiedys mi obilo o uszy i nie wiem czy dobrze mi sie kojarzy.
ja różne wersje słyszałam ale trzymam się tego, ze im częstsze tym lepsza jakość plemniczków;) więc dzisiaj znowu będę się starać:)

Ja nigdzie nie zamierzam uciekać:) Będę nadal pisać ile mi sie będzie chciało:) Nikogo nie było więc poszłam sobie czytać książkę. Czytam sobie "Zmierzch":) Film już widziałam a teraz postanowiłam książkę przeczytać:) No i tak w trakcie czytania stwierdziłam, ze chętnie bym sobie film jeszcze raz obejrzała więc go sobie włączyłam:) Zniknęłam na jakiś czas bo ten film oglądałam:) Dobra wracam do czytania ksiażki:) Trochę mi sie humor polepszył:) Tak sobie myślę, ze moze jeszcze raz ten film włączę...

Jesli Ci tak humorek polepsza to koniecznie ogladnij raz jeszcze, mi tez sie podobal. A lubie czytac ksiazki to moze uda mi sie dorwac w bibliotece ta :-) dziekuje za sugestie ;-);-) ja polecam ksiazke Chmielewskiej "Zapalniczka", plakalam ze smiechu :-D

wszystko jest możliwe... ale dziwnie to znaczy jak??jak tam temperatura??
Odbija mi sie czesto, no i ten straszny apetyt, no i co dziwne niesmakuja mi od wczoraj papierosy, zapalilam dzis np jednego z rana i myslalam ze mnie wykreci, a dziwne choc moze to dlatego ze w weekend zaczelam ograniczac
Tempka caly czas jak mierze ostatnio to 37,00 lub 36,95 dzis byla 36,97

reklama
Jesli Ci tak humorek polepsza to koniecznie ogladnij raz jeszcze, mi tez sie podobal. A lubie czytac ksiazki to moze uda mi sie dorwac w bibliotece ta :-) dziekuje za sugestie ;-);-) ja polecam ksiazke Chmielewskiej "Zapalniczka", plakalam ze smiechu :-D
ja ostatnio czytałam pachnidło, ale teraz nie mogę zdążyć do biblioteki bo w wakacje jest krócej czynna :( ostatnio z nudów słucham ebooków mojej bratanicy (Harrego Pottera):eek::eek::eek::eek::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry