Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj cieszylabym się ale jeszcze, boje sie myslec. Ach bo jeszce nastepnego dnia tempka zacznie spadac na lep i co, i przyjdzie wredna @coś mi się wydaje że to fasolka![]()
Martilla a to juz 21 dc u ciebie?która zna się na mierzeniu tempki? może zajrzeć na mój wykres?
zastanawiam się ile jeszcze powinniśmy się starać , bo chciałabym zacząć brać te lekarstwo od ginki...
jeśli na wykresie masz dobrze wyznaczoną owulację to już jesteś po owulacji (6 dni przed owulacja i 3 po to dni płodne)która zna się na mierzeniu tempki? może zajrzeć na mój wykres?
zastanawiam się ile jeszcze powinniśmy się starać , bo chciałabym zacząć brać te lekarstwo od ginki...
Jeśli nie patrzec na ten jeden zaburzony pomiar to byl nieznaczny skok tempki wskazujacy na owu ok 16 dcbiedroneczka
no własnie tak i myslalam ,ze juz dawno po owu lub jej wcale nie było, ale dziewczyny mówiły że nie było skoku tempki i powinnam jeszcze nie odpuszczac. ale to chyba malo realne żeby owu była tak późno
a za ile dni masz mieć @?Oj cieszylabym się ale jeszcze, boje sie myslec. Ach bo jeszce nastepnego dnia tempka zacznie spadac na lep i co, i przyjdzie wredna @
ja troche pisałam wieczorkiem ale gdy juz dziewczyny zaczeły pisac o zamknietym wątku itp to sie zmyłam bo co ja sie wtrącac bede....
no i jak bedziecie jeszcze chciały ze mna gadać...
kiciaq przykro mi że test był negatywny:-( ale bedziemy ostro walczyc w nastepnym cyklu, może akurat twoje dzieciątko pocznie sie na wyspach greckichhej kobitki, wpadlam tylko na chwilke, dzis rano zrobilam jeszcze jednego tesciora - niestety negatywny :-( no ale cuz tego sie spodziewalam, teraz czekam juz na @ i oby jak najszybciej przylazla, za chwilke uciekam na miasto jeszcze kilka rzeczy przed wakacjami kupic, przynjamniej sobie humor poprawie troszke
??
:-), w ogóle to zazdroszcze ci wakacji, ja moze tez gdzies pojade ale dopiero w pazdziernikuJa nigdzie nie zamierzam uciekaćBędę nadal pisać ile mi sie będzie chciało
Nikogo nie było więc poszłam sobie czytać książkę. Czytam sobie "Zmierzch"
Film już widziałam a teraz postanowiłam książkę przeczytać
No i tak w trakcie czytania stwierdziłam, ze chętnie bym sobie film jeszcze raz obejrzała więc go sobie włączyłam
Zniknęłam na jakiś czas bo ten film oglądałam
Dobra wracam do czytania ksiażki
Trochę mi sie humor polepszył
Tak sobie myślę, ze moze jeszcze raz ten film włączę...
wszystko jest realne, zobacz na mój wykres z zeszłego cyklu, owu była w 27 dcbiedroneczka
no własnie tak i myslalam ,ze juz dawno po owu lub jej wcale nie było, ale dziewczyny mówiły że nie było skoku tempki i powinnam jeszcze nie odpuszczac. ale to chyba malo realne żeby owu była tak późno
mmm
no FF sam mi wyznaczył tak owu, ale 15dc nie ma skoku to ja już zgłupiałam ...
matko to ja się nie poddaję jeszczewszystko jest realne, zobacz na mój wykres z zeszłego cyklu, owu była w 27 dc
będę meczyć meża do @ 

się nie zmywaj nigdzie jak jest ostra wymiana zdań tylko podtrzymuj konwersację