reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Noukie na pewno nie przeszkadza w staraniach, on tylko przywraca naturalną florę bakteryjną. za to infekcje przeszkadzają w staraniach, bo i o przyjemność ciężko jak boli, i śluz jest upośledzony.

Martilla wg mnie dzisiaj dopiero druga wyższa, linia pokrywająca 36,20 a tempka z 16dc do pominięcia- jesli taki izolowany skok zdarza się w dzień albo przeddzień szczytu śluzu to można go pominać. staraj się jeszcze dziś wieczorem i w tym cyklu wystarczy.
dzięki kochana:-)

jakiegoś doła złapałam lekkiego, siedzę i słucham jakichś smutasów na you tube...
chciałam kieliszek winka wypić, ale boję się zaburzyć jutrzejszą tempkę

Laseczki, marwie sie, czy cos sie zmienilo co do tego watku?? Bo nie wiem juz co robic, jakimk kolorem pisac i co pisac, niech ktoras napisze co jest???

reklama
Cześć dziewczyny!
Na forum jestem nowa. O dzieciątko staramy się już 1,5 roku, nadal jestem dobrej myśli i nie tracę nadzieji:tak:Pozdrawiam wszystkie staraczki:-)
Witam nową forumowiczkę i jak najbardziej życze pozytywnego nastawienia i upragnionych dwoch kreseczek
A ja objadam sie ciepłym ciastem:-):-):-), znowu jem to moze przy okazji lykne wszystkie leki bo nie bedzie na posty zoladek, choc prawde mowiac to przez caly dzien to moj zoladek ani chwili nie byl chyba pusty:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry