Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez poproszę tych fluidkow trochemmm nieustannie śle
na czerwono piszemy takie informacje dotyczące głównego tematu wątku (typu ile do @, kiedy testujemy, objawy, itp) a pozostałe sprawy normalnie na czarnoLaseczki, marwie sie, czy cos sie zmienilo co do tego watku?? Bo nie wiem juz co robic, jakimk kolorem pisac i co pisac, niech ktoras napisze co jest???
na czerwono piszemy takie informacje dotyczące głównego tematu wątku (typu ile do @, kiedy testujemy, objawy, itp) a pozostałe sprawy normalnie na czarno
eijf
gdzie się kochana podziewasz??
w uk m ozna kupic pre pro biotic mnie bardzo pomogl bardzo czesto lapalam infekcje , jakies grzybki itp . zaczelam pic to i jak narazie 3 m-ce spokoj polecam naprawdeMartilla wg mnie dzisiaj dopiero druga wyższa, linia pokrywająca 36,20 a tempka z 16dc do pominięcia- jesli taki izolowany skok zdarza się w dzień albo przeddzień szczytu śluzu to można go pominać. staraj się jeszcze dziś wieczorem i w tym cyklu wystarczy.
Wisienka no pewnie że negatywny test w 8-9dpo nic jeszcze nie mówi, nie ma wątpliwości. nie martw się kochana, nowy cykl to nowa nadzieja :-)
Noukie lacibios jest tylko w PL niestety, w Uk znalazłam jakiś zamiennik ale nie do końca dobry bo miał tylko jeden szczep bakterii a w lacibiosie są aż dwa.
zgadzam sie calkowicie, chociaz naprawde ciezko sie czyta tyle storn mimo ze nie byl mnie np 1 dzien, dobra rada to edytujcie prosze posty i piszcie bardziej przemyslane, bo jak tu przeczytac 20 stron naraz??]Postanowiłam,ze wypowiem sie na ten temat który wypłynął.Bo to głownie Zielona i ja zapoczątkowałyśmy ten wątek.I od samego poczatku była mowa,ze to będzie wątek taki bardziej na luzie,takie by sie odstresować ,razem cieszyć z sukcesów itp.Dlatego też nie pisałyśmy na głownym wątku dla staraczek,by się aż tak nie stresować.Zresztą przeczytajcie sobie pierwsze strony.Na początku była nas garsteczka nie mówię,ze było nam lepiej .Ale na pewno byłyśmy bardziej zżyte.Teraz przyszło do nas wiele nowych staraczek,nie wiem dlaczego akurat wybrały nasz wątek zamiast np głównego ale poprosrtu nie możemy ich za to ganić i stąd wyrzucać,ALBO PPISAĆ ,ZE TO ICH WINA,ZE MAMY TAKI BAŁAGAN.Ja mam kilka pomysłów jak można usprawnić nasz wątek.Tak aby było mnie tych stron.[/COLOR]
PO PIERWSZE DZIEWCZYNY EDYTUJMY POSTY!!!!! NIE PISZMY PO 1 ZDANIU W POŚCIE.PISZMY ODRAZU DO WIĘKSZEJ ILOŚCI OSÓB.A NIE DO KAZDEJ OSOBNY POST.BO NA PRAWDE MOŻNA SIĘ POGUBIĆ
PO DRUGIE WYTŁUSZCZAJMY NICKI JEZELI DO KOGOŚ PISZEMY,TAK ABY ODRAZU KAŻDA MOGŁA ZNALEŹĆ WIADOMOŚĆ DO SIEBIE.
PO 2 USTAWCIE SOBIE SUWACZKI Z DNIAMI CYKLU,TAK BY NIE ZADAWAĆ NIE POTRZEBNYCH PYTAŃ.MOŻNA TEŻ ODRAZU DODAĆ KIEDY KIEDY TESTUJEMY.
WYTŁUSZCZAJMY I PISZMY NA KOLOROWO TO CO NAJISTOTNIEJSZE.NP
ZROBIŁAM TEST II KRESECZKI
nie wiem dokladnie o co chodzi ale sprobuj wprowadzic dane dotyczace krwawienia .masz taka opcje i wprowadz light,medium lub heavy wtedy chyba wezmie to za @ i zacznie cykl w tym dniu w ktorym sie zaczal.jesli twoim 1 dc byl 2 sierpnia to wprowadz tam dane jakie krwawienie wystapilo.moze pomoze?Chce wprowadzic tempki z tego cyklu na FF, ale coś mi nie wychodzi, zaznacza mi jako 1 dc 3 sierpnia a ja wpisuje ze 2 sierp. wiec nie wiem czemu??. Może ktos wie, albo bardziej obeznana dziewczyna w tej stronec powie mi jak to wszystko wprowadzic, i co znacza te wszystkie okreslenia