biedroneczka1980
Fanka BB :)
A ja za ciebie tez trzymam NoukieBiedroneczko trzymam kciuki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja za ciebie tez trzymam NoukieBiedroneczko trzymam kciuki![]()
masz rację, serce najważniejsze, tylko mi był akurat też papier potrzebny, dlatego robiłam. W sumie myślałam, że trochę więcej się dowiem na tych studiach dlatego piszę o poziomie nauczaniaEmilchen wiesz ze to i tak sie tylko milosc do tych dzieciakow liczya szkola ta czy inna niewazne jak ktos ma do nich serce to reszta niewazna
![]()
z dziećmi z UU pracuję już od roku, w szkole i prowadzę zajęcia z WWRD 
kochana ja testy owu robiłam od 11dc pomijając ostatni weekend bo zapomniałam zabrać jak jechałam do mamy. i wszystkie wychodziły negatywne. no i dupa z dzisiejszego przytulanka, mąż właśnie poległ, co za człowiek zasypia o każdej (najmniej spodziewanej) porze , w każdej pozycji niemalże i w każdym miejscu , a najchętniej we wszelakich środkach lokomocji i bądź tu człowieku mądry i rób dzieciskoro bialy sluz to owu raczej byla.Poza tym testy juz nie powinny wyjsc ci pozytywne bo one wychodza wlasnie przed owu.na jakies 24-48 godzin.wtedy wzrasta poziom hormonu lh i one to wykrywaja.zazwyczaj oznacza to ze owulacja ma nastapic.nie pokaza ci czy wystapila.szkoda ze wczesniej nie robilas.no ale trudno.pozostaje czekac.a bete bedziesz robila?czy czekasz troche i zrobisz test.bo w sumie za jakies 10 dni to chyba mozesz nie?

tam gdzie masz opcje "cytuj" obok jest "+" zaznaczasz to w tych wypowiedziach które chcesz zacytować i w ostatniej klikasz na koniec również "cytuj" i gotowePowiedzcie mi, jak mogę wstawiać rózne cytaty w jednej odpowiedzi?? Bo ja potrafię zacytować tylko wypowiedź jednej osoby...

link nie działa, ale adres tej firmy to Baby Gender Mentor - Fast, Safe, Reliable Prenatal Gender Detection!
halo halo :-)
Witam Was serdecznie,
pytanie do specjalistek od wykresów. Jak myślicie kiedy była owulacja?
28dni

wlasnie spi na kanapie
a jak sie odwracam i zwracam uwage znowu spisz to tak fajnie sie tylko ocknie i do mnie nie nie tylko oczy na chwile zmruzylem