C
claudia4you
Gość
I basta!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kur..... jescze bielizne na noc poslubna trzebasorki za ciszę... ale padł mi net...
Martilla no całkiem niezłe...Mój by chyba padł...
![]()

Kur..... jescze bielizne na noc poslubna trzeba
Kasy mi braknie....ale damy rade, moj pada jak mnie widzi ze mam cos co przeswituje i jak sie w tym jeszcze wyginam i taka sladka glupiutka z siebie robie![]()

Nic trudnego, mowi sie kochanieee, a ladne to mam ?A moze mi pomozesz bo mnie to uwiera i chyba trzeba zdjac, wiesz ahhhBuahaa..... dobre;-)to najlepszy patent taką głupiutką robic... ale ja nie umiem, nie dam rady, hihhihi![]()

lepiej zeby nie wiedzial, papapaptki, zdam potem relacje z dzisiejszego wieczorkaszalona:-)Nic trudnego, mowi sie kochanieee, a ladne to mam ?A moze mi pomozesz bo mnie to uwiera i chyba trzeba zdjac, wiesz ahhh![]()
Nic trudnego, mowi sie kochanieee, a ladne to mam ?A moze mi pomozesz bo mnie to uwiera i chyba trzeba zdjac, wiesz ahhh![]()

a wszystkim nam uda się zafasolkować tym razem