Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No to jak najbardziej niech sie urzadzaa poza tym do zagnieżdżenia może dojść nawet po tygodbiu od owu więc daj fasolce czas na urządzenie się, nie poganiaj jej bo dzidziuś będzie nerwowy!!
, przestane o tym myslec bo za bardzo sie stresuje. Zajme sie lepiej prezentem dla kumpeli na slub. O boże tak wogole juz czwartek a ja przez to zapomnialam ze na soboete musze miec prezent slubny. Kurcze moze ktoras ma jakis pomysl co mozna fajnego i niedrogiego kupicJak przyjdzie @ to bedziemy mieli kolejny przyjemny cykl staranek z ukochanymBiedroneczko jeśli nawet by przyszła @, to Ty się kochana nie załamuj, może to być ostatnia, ja tak miałam przy pierwszej ciąży. Obserwuj ją, lecz mam nadzieję ze się nie pojawi @
mmm ma rację, dziecko potrzebuje czasu na urządzenie
;-)a co takiego upolowałaś??biedroneczka
czyli do niedzieli kawał czasu, tempka ładnie wysoko i oby tak została ! życze z całego serca aby to jednak była fasolka! i tak jak robale mówi, jeśli to nie to , głowa do góry!
chyba wam się pochwale jedną śliczną rzeczą jaką dziś upolowałam
tylko czy ktoś wie jak wrzucić fotke na forum? tak żeby wrzuciło ją w poście , bez konieczności tworzenia albumu?
Pati, ja też miałam kiedyś taką rozmowę... przełożyliśmy te staranka o bodajże 5 miesięcy... a bo to zmiana pracy, a bo to jeszcze wyjazd... a ja jak szalona ciągle tylko gadałam o dzieciach... na widok ciążówek leciały mi łzy... i też w pewnym momencie nie potrafiłam mówić o niczym innym...
Teraz zaczelismy starania, najchętniej ciągle bym Mu o czymś ciążowym gadała, ale się powstrzymuję, bo wiem, że potrafię być upierdliwa...
Radziłabym ci jednak po prostu się starać o tym nie mówić ciągle, ale nie zaprzestawać przytulania... może wtedy przyjdzie samo... chyb, że Mąż ma jakiś określony powód dlaczego chce to odłożyć...![]()
mowy nie ma
no u Ciebie to jest troszke inna sytuacja bo masz juz dwojke szkrabkow, ale mysle ze po prostu musisz troszke przed mezem wyluzowac

a taką fajną sukieneczkę , ale nie umiem jej tu wkleić ...