reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

eijf
powiem Ci ,że staram się jak mogę żeby jeszcze się poprzytulać, ale mam takie humory że sama się sobie dziwię :-( no jakby mi się tak facet zachowywał jak ja to bym go chyba pognała! a tempkę będę mierzyć, przynajmniej dzięki temu wiem co i jak. jeśli chodzi o testy bobo to miałam raz w życiu taki i chyba trafił mi się jeden z lepszych , bo żadna druga krecha się nie pokazała, ale już tyle dziewczyn na nie narzekało,że faktycznie wyszła jakaś wadliwa seria.
odnośnie ciuszków to wychodzę z takiego samego założenia-nie przyda się dla mnie to komuś oddam, kto wie może Tobie ;-)

spodobało mi się to wstawianie zdjęć heh więc pokażę wam jak wyglądała moja "bestia" jak miała 2 miesiace:-)

Oj piesio kochany :)) slicznosci slodziutkie :))

reklama
Ja juz pewnie jutro (dzisiaj ??) nie bede miala za bardzo czasu zajrzec tu do Was takze trzymajcie sie kochaniutkie :))
Trzymam kciuki za testujace w przyszlym tygodniu :tak:
Ja wracam w przyszla sobote rano takze odezwe sie jak juz sie wyspie:tak:

Do napisania :-D

baw sie dobrze kiciaq!Tak to jest to co lwy lubia najbardziej.tez czekam z utesknieniem na kolejny wyjazd,kolejne wakacje.

hope- ile masz lat jesli moge spytac?

u mnie zadnych nowosci.temperatura sie waha.skacze z gory na dol,z gory na dol.coraz bardziej zakrecone mam te cykle i troche mnie juz mecza.same starania mnie mecza bo wiem ze za chwile zaczna sie dni plodne a wtedy znow taki zryw choc czlowiek tak naprawde nie chce,a podswiadomie mysli ze powinien.ah...gdzie ta spontanicznosc ktora jeszcze niedawno byla?
mam nadzieje ze nie zapomne kupic dzis testy owulacyjne i poza tym licze na mily wieczor.

Ostatnia edycja:
a co tu tak pusto?zadna juz nie testuje?ktora to jeszcze nie zna rezulattu z tego cyklu bo ja juz calkiem zamieszana.dzis amm wolne z tym ze mnostwo do zrobienia wiec bede zagladala od czasu do czasu.Na dworze szaro i coraz trudniej jest mi wstac...gardlo znow mnie piecze.

Dzień doberek Kochane...

wczoraj byłam zabiegana, ale dzisiaj od ran już czytam Wasze posty:-D
śmiać mi się chcę , bo mysłałam, ze to tylko ja jestem taka szalona w kwestii tych ubranek... kiedyś wylicytowałam na allegro zestaw chyba z 30 ubranek dla Chłopca... były takie piękne... do tego 2 pary bucików... no i leżą i czekają...:szok:
Zobaczymy kiedy sie przydadzą...

W kwestii wiadomej, dzisiaj 15 dc, nadal pobolewa mnie raz jeden, raz drugi jajnik, śluzu troche mniej... co do staranek to były chyba ze 3 podejścia... więc nic innego mi nie pozostaje niż czekać te dwa tygodnie na rezultaty...:wściekła/y:

marzii-zycze powodzenia.nie musisz w sumie czekac dwoch tygodni.Bardzo czesto test wychodzi w 10 dpo.Pamietam ze w pierwszym cyklu kiedy jeszcze mniej wiedzialam i strasznie ciekawa bylam,robilam juz po kilku dniach co oczywiscie najmniejszego sensu nie mialo bo jesli dojdzie do zaplodnienia w czasie owulacji to zarodek musi sobie jescze powedrowac i najpoierw sie zagniezdzic co trwa ok 7-10 dni.Dopiero wtedy hormon hcg wzrasta.powodzenia i cierpliwosci w czekaniu.
p.s.co do ubranek to chyba sie wstrzymam az do czasu jak mi test wyjdzie:)no moze jeszcze tylko taka koszulke polo na chlopaka kupie a potem spokoj.jak sie dowiem to chyba pierwsze co polece po adidasy;)bede miala rzeczy i dla chlopaka i dla dziewczyny to najwyzej pooddaje tym co tu zaciaza ha ha.ah,bylabym zapomniala,a noz spelni sie przepowiednia syna pati co to mi pare wywrozyl i to obu plci.ale bym sie smiala;-)

marzii-zycze powodzenia.nie musisz w sumie czekac dwoch tygodni.Bardzo czesto test wychodzi w 10 dpo.Pamietam ze w pierwszym cyklu kiedy jeszcze mniej wiedzialam i strasznie ciekawa bylam,robilam juz po kilku dniach co oczywiscie najmniejszego sensu nie mialo bo jesli dojdzie do zaplodnienia w czasie owulacji to zarodek musi sobie jescze powedrowac i najpoierw sie zagniezdzic co trwa ok 7-10 dni.Dopiero wtedy hormon hcg wzrasta.powodzenia i cierpliwosci w czekaniu.
p.s.co do ubranek to chyba sie wstrzymam az do czasu jak mi test wyjdzie:)no moze jeszcze tylko taka koszulke polo na chlopaka kupie a potem spokoj.jak sie dowiem to chyba pierwsze co polece po adidasy;)bede miala rzeczy i dla chlopaka i dla dziewczyny to najwyzej pooddaje tym co tu zaciaza ha ha.ah,bylabym zapomniala,a noz spelni sie przepowiednia syna pati co to mi pare wywrozyl i to obu plci.ale bym sie smiala;-)

eijf... dobre jesteśmy z tymi ubrankami... mój B to mówi, żebym przypadkiem tym nie zapeszyła... a jak bym mogła to i wózek bym już kupiła:-)

Właśnie nie wiem czy czekać z tym testowaniem czy nie... dobrze, ze nie mam testu w domu, bo pewnie dziś bym go zrobiła...:tak: ale glupol jestem, wiem przecież, ze tak szybko to nie wychodzi... ciekawa jestem tylko czy rzeczywiście tych zmian nie da sie nie zauważyć...
Moja koleżanka starała się 3 cykle i w tym trzecim powiedziała, że czuła, że coż jest inaczej:szok:

marzi-rozumiem twoja ciekawosc bo sama tak mialam.dopiero po czasie pogodzilam sie z mysla ze testowanie po kilku dniach nie ma sensu.Zarodek naprawde musi sie najpierw zagniezdzic a to troche trwa niestety.ja w ogole zaluje ze to wszystko tyle czasu trwa.No i sama jestem fanka robienia testow:)czesto je robie ale dopiero od ok 10dpo bo wiem ze wczesniej naprawde nie wyjda( no moze 9dpo tez mozna w pewnych przypadkach).ja czesto sprawdzam jeszcze po @ bo sie naczytalam ze czasem to nie @ a krwawienie ale to juz skrajne przypadki.Poczekaj jeszcze tydzien conajmniej:)

Cześć dziewczyny, a ja mam dzisiaj 54 dzień cyklu, @ jak nie było tak nie ma a co gorsze wzięłam już luteinę i dzisiaj mija 6 dzień i nadal nic.

Nadmienię tylko, że byłam u lekarza, co prawda powiedział,że ciąży nie można ani stwierdzić ani wykluczyć bo jeszcze było za wcześnie, ale kazał zrobić test jak będzie ujemny to wziąć luteinę na wywołanie @ - tak zrobiłam i nadal nic...:baffled:

reklama
eijf chyba poczekam do dnia @... moze bardziej będę szczęślia jak jednak nie przyjdzie... tylko jak ja wytrzymam do 10 września....:wściekła/y:

a Ty kiedy masz zamiar testować...? bo po suwaczku widzę, ze został jeszcze jedn dzień do dni płodnych... czyli teraz to pewnie staranka...;-)

Agapas... trzymam kciuki aby jednak okazało się że to Fasolinka...:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry