eijf
Fanka BB :)
biedroneczka-ja bym juz jutro testowala,ale to ja...Na ff widac ze test baardzo czesto wychodza w 10dpo.biedroneczka
na moje oko jest duża szansa, że @ się nie pojawi:-) pozostaje tylko czekać, testujesz??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
biedroneczka-ja bym juz jutro testowala,ale to ja...Na ff widac ze test baardzo czesto wychodza w 10dpo.biedroneczka
na moje oko jest duża szansa, że @ się nie pojawi:-) pozostaje tylko czekać, testujesz??
Wole zakladac ze sie pojawija zauwazylam ze nie wazne kiedy jest owu bo faza lutealna trwa u mnie mniej wiecej tyle samo.U ciebie widze dzis 10dpo wiec troche za wczesnie na @.ile masz zazwyczaj.mysle ze w najgorszym wypadku 12 czyli jesli @ ma sie pojawic to dopiero za 2 moze 4 dni?kurcze nie zwrocilam uwagi na temperature...zaraz to zrobie.Bo przeciez @ nie musi sie w ogole pojawic.nie wychodz z zalozenia ze tak bedzie.
p.s.zobaczylam temperature.dziewczyno o czym ty mowisz!jest super wiec moze juz @ w ogole na jakis czas sie nie pojawi.Oj jak ja wam zazdroszcze w tej fazie!
o jak ci fajnie.mnie sie nigdy nie spoznia a raczej wczesniej przychodzi...moze powtorz jutro?dziewczyny robilam test kilka dni temu tzn chyba w poniedzialek a @nie przychodzi i spoznia sie na razie 2 dni
Jak myslicie czy po oprawieniu moge dac taki obraz w prezencie slubnym
:-)