reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
przyszla @ no i dobrze szybciej nastepne staranka:-)dzis zaczynamy nowy cykl czyli przytulam sie ostatni raz 12 dnia cyklu w nocy lub 13 dnia ctklu wczesnie rano;-):tak::-):-D zobaczymy co z tego wyjdzie za ok miesiac buziaki dziewczynki i powodzenia:tak:

szkoda pati!No ale ty chyba,starajac sie o dziewczynke masz moze nieco utrudnione zadanie,a przynajmniej tak mogloby sie wydawac.Oprocz tego ze trzeba miec nadzieje ze dojdzie do zaplodnienia,zagniezdzenia to tez przede wszystkim by plemniki przetrwaly.powodzenia w kolejnych staraniach.
p.s. jak dlugi masz cykl?
obejrzalam zdjecia.fajne masz te maluchy:)

u mnie jak widac chyba dni plodne.od wczoraj starania zaczete (chcialam wczesniej ale tak wyszlo)

Ostatnia edycja:
A ja nie wiem co myślec @ powinna być 27-28 dziś test negatywny,ale tempka w góre:confused: może faktycznie jak mówiła gin dni płodne były ok 25 (dobrze,że były przytulaki :-))i dziś skok po owulacji no nic zobaczymy co z tego bedzie ;-)

Ostatnia edycja:
A ja nie wiem co myślec @ powinna być 27-28 dziś test negatywny,ale tempka w góre:confused: może faktycznie jak mówiła gin dni płodne były ok 25 (dobrze,że były przytulaki :-))i dziś skok po owulacji no nic zobaczymy co z tego bedzie ;-)
skoro gin tak mowila to moze i racja.25.07 czy 27.08 bo jesli to drugie to sobie troche poczekasz na testowanie?a jak dlugie masz fazy lutelane?czasem owu lubie sie przesuwac.nie warto slepo wierzyc ze bedzie tego i tego dnia.ja zazwyczaj mialam 27-28dniowe cykle a w ostatnim tylko 24.owu przyszla wczesniej.tez potwierdzone przez gina(oraz testy owu i temperature ,aha i sluz tez)
p.s.szkoda ze nie masz wykresu temperatur tak bysmy go widzialy.to bardzo upraszcza czytajacym bo nie musza w kolko pytac w ktorym dniu cyklu jestes,jak temp.jest bardzo czytelne

Czesc dziewczynki

Noukie-zmienilas termometr? Bo temperaturki masz teraz bardzo ladne :).

Nie nie zmienialam nie chce juz mieszac jak przyjdzie @ to ewentualnie wtedy zmienie;-)

noukie-no co ty?piekny skok,piekne temperatury.tylko pozazdroscic.nie sadze ze to prawda z tymi skaczacymi temperaturami.obejrzyj sobie galerie wykresow ciazowych na ff to sie przekonasz.Wprawdzie za wczesnie by cos powiedziec ale zazdroszcze wykresu.

Dzieki bardzo:tak: ale sama juz nie wiem co myslec znowu mi skoczyla na dol:-( nie wiem co jest grane:dry: albo rzeczywiscie ten termometr robi sobie ze mnie jaja:sorry2:

a propo jestem po rozmowie z moim M i jak to bylo w starej polskiej komedii sami swoi-przekonalam go!!!!;-):tak::-):-D

I bardzo dobrze super:tak:

przyszla @ no i dobrze szybciej nastepne staranka:-)dzis zaczynamy nowy cykl czyli przytulam sie ostatni raz 12 dnia cyklu w nocy lub 13 dnia ctklu wczesnie rano;-):tak::-):-D zobaczymy co z tego wyjdzie za ok miesiac buziaki dziewczynki i powodzenia:tak:

Szkoda ze przylazla ale bardzo sie ciesze ze postanowilas wydluzyc starania te wczesniejsze chyba byly duzo za wczesnie:sorry2: a jakie rodzenstwo ma Twoj M ma siostre?

noukie-to nie musi byc wina termometra.temperatury nie sa kazdego dnia takie same,ale lubia tak skakac.twoja wyglada normalnie i nadal jest wysoko czyli wszystko ok jak na faze lutealna.nie wiem ile ona u ciebie trwa ale na razie nic nie mozna powiedziec oprocz tego ze skok byl ladny.dopiero pod koniec bedzie wazne jak sie ona trzyma.tak od 12dpo

a ja uciekam i bede dopiero wieczorem.nie chce mi sie wlasciwie ale co zrobic.nadrobie pozniej

reklama
pati
szkoda, ale tak jak mówi Eijf na dziewczynkę trudniej, powodzenia w kolejnym cyklu!

hope
Tobie również życzę powodzenia!

u mnie też tempka w dół i gdybym miała sugerować się samą tempką to można powiedzieć, że nam też się nie udało ... aha mam wyniki męża, co prawda lekarz ich jeszcze nie widział , ale na moje oko jest wszystko w jak najlepszym porządku! czyli przyczyna może tkwić u mnie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry