reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Noukie, Ty się swoimi tempkami nie martw bo przede wszystkim mierzysz złym termometrem. on jest za mało dokładny i ogólnie zły, więc wszystko możesz zwalić na termometr :-)

przy 2 dziecku jeszcze mozesz zaryzykowac;-)ale juz przy 3 to trzeba byc czujnym...buzka:-D:-):-)

Tak sobie zawsze mysle jak patrze na te dwa imionka w Twoim podpisie:tak:

kurde mój ma tylko brata, czyli szanse na kiteczki spadają??

W tym wypadku duzo powiedzialoby trzecie dziecko:dry::-D a moj ma dwie sisotry to moze moze:-D

Noukie, Ty się swoimi tempkami nie martw bo przede wszystkim mierzysz złym termometrem. on jest za mało dokładny i ogólnie zły, więc wszystko możesz zwalić na termometr :-)

I tak wlasnie robie Emma:-D wszystko przez ten tandetny termometr:sorry2::-D:-D:-D. Zebym mieszkala w Pl to juz dawno zamowilabym ten co polecalyscie na allegro a tak musze tu w aptece cos znalezc, dopiero co kupilam malemu dwa dosyc drogie byly:sorry2: na ale nic teraz musze sobie sprawic:tak:

emma
dzięki,
mam podobny ale na starcie widzę,że gorszy bo pokazuje jedno miejsce po przecinku , a nie dwa. no nic jak w następnym cyklu tempki będą tak szaleć to zamówię ten z allegro

Noukie zamów sobie na allegro z wysyłką do NL, ja ciągle tak robię i nie ma żadnego problemu.

Wlasnie dodalam sobie do obserwowanych:tak: ja tez czesto prosze o wysylke do Be bo tu mieszkam;-) ale nie kazdy sie zgadza:dry: a czasem jak krzykna za przesylke to ja dziekuje:dry: no ale to malutka przesylka raczej wiec chyba nie bedzie problemu:tak:

Dzieki za linka:-)

U mnie ten cykl idzie na zmarnowanie :( Mąż jest po zabiegu chirurgicznym i musi się oszczędzać, trudno ma jeden cykl by dojść do siebie. Jednak i tak zamierzam robić testy owulacyjne by sprawdzić czy wogóle będzie pozytywnie, bo wygląd śluzu w poprzednim cyklu nie wskazywał na owulacje :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry