Ren
Bedzie dobrze
Witam :-) i zycze owocnych staranek ;-)Witam serdecznie
Chciałabym się dołączyć do Waszej grupy. Uzgodniliśmy z M., że czas najwyższy na drugie dziecko. Wczoraj wyjęłam krążek i zaczynamy starania o córeczkę
Czekam zatem na @ i mam oczywiście nadzieję, żę będzie to ostatnia @ przez najbliższe kilka miesięcy
DD.
Jak widać z suwaczka mam rezolutnego trzylatkaI powiem szczerze, że się troszkę boję tych ponownych pieluch, kolek, nocnego wstawania, bujania, noszenia, ząbkowania, itp itd Bo już mi tak trochę ...hmmm wygodnie
![]()
Cześć dziewczyny,przepraszam,że nic nie pisalam.Miałam wczoraj zrobić test ale przyszła @ :-(( Problem tylko, że gdy dziś wieczorem sprawdzilam podpaskę...suprise- czysta. A przecież rozpoczeło się normalnie- dość obficie, z bólem brzucha....normalnie @ trwa jakieś 6 dni...ZGŁUPIAŁAM!!![]()
A moze to jednak nie @ tylko fasolka... trzymam kciuki

A ja nie wiem co myślec @ powinna być 27-28 dziś test negatywny,ale tempka w góremoże faktycznie jak mówiła gin dni płodne były ok 25 (dobrze,że były przytulaki :-))i dziś skok po owulacji no nic zobaczymy co z tego bedzie ;-)
Witajcie. Niestety mialam racje. Temperatura poleciala w dol i czekam na @....
Mimo to zrobilam test i oczywiscie jedna krecha.
Poki nie ma @ jest szansa Dziewczyny ;-)
pati
szkoda, ale tak jak mówi Eijf na dziewczynkę trudniej, powodzenia w kolejnym cyklu!
hope
Tobie również życzę powodzenia!
u mnie też tempka w dół i gdybym miała sugerować się samą tempką to można powiedzieć, że nam też się nie udało ... aha mam wyniki męża, co prawda lekarz ich jeszcze nie widział , ale na moje oko jest wszystko w jak najlepszym porządku! czyli przyczyna może tkwić u mnie...
Napewno wszystko bedzie dobrze, moze tym razem pojawi sie fasolka :-)
A ja sie zle czuje dzisiaj cos mnei glowa boli i dalej jeden jajnik ale mniej niz ostatnio pisalam. Pozatym za oknem halasuja bo styropian klada, a do tego strasznei spiaca jestem.
może faktycznie jak mówiła gin dni płodne były ok 25 (dobrze,że były przytulaki :-))i dziś skok po owulacji no nic zobaczymy co z tego bedzie
moze pozniej dostane weny do sprzatania wiekszego
.
i teraz spada tempka na @