mmm...
Fanka BB :)
ja tak patrzę na twój wykres i wydaje mi sie żae za szybko po owu dostałaś @ zawsze tak masz??no staram się jak mogę...:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tak patrzę na twój wykres i wydaje mi sie żae za szybko po owu dostałaś @ zawsze tak masz??no staram się jak mogę...:-)
i dziwimy się że faceci nas nie rozumieją![]()

mmm, nic dodać, nic ująć... mój B w kwestii rozumienia kobiet już dawno skapitulował...!!!!![]()

właśnie nie, pierwszy raz mi się zdarzyło dostać tak szybko @ tyle,że podejrzewam ze w zeszłym cyklu owu miala miejsce 12dc a nie 15 jak podaje ffja tak patrzę na twój wykres i wydaje mi sie żae za szybko po owu dostałaś @ zawsze tak masz??
a może to plamienie?? może jednak sprójuj zrobić ten test??właśnie nie, pierwszy raz mi się zdarzyło dostać tak szybko @ tyle,że podejrzewam ze w zeszłym cyklu owu miala miejsce 12dc a nie 15 jak podaje ff
głupol ze mnie , zrobiłam jakieś 10 minut temu, wynik oczywiście negatywny , czego ja głupia się spodziewałam?:-(a może to plamienie?? może jednak sprójuj zrobić ten test??

a ile dni po owu jestesgłupol ze mnie , zrobiłam jakieś 10 minut temu, wynik oczywiście negatywny , czego ja głupia się spodziewałam?:-(![]()

;-)
ja trzymam za nas wszystkie kciuki!!!!