jagodka1231
Fanka BB :)
boli mnie podbrzusze....czy to dobrze...?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No poczekam z tym testowaniem do czwartku... do 10 września... to jest termin @...
zresztą w czwartek jadę nad morze aż do niedzieli, więc jest jeszcze dodatkwy powód dla którego fajnie byłoby nie dostać @![]()
Dziewczyny,
wiem, ze to głupie co napisze, ale kiedyś kolażanka mi powiedziała, że Jej Mama przepowiedziąła Jej ciążę na podstawie spierzchniętych dłoni... dodam, ze oczywiście nie od mrozu, tylko w środku lata, tak jakos nagle... nie wiem z czego to może wynikać, ale moje też są spierzchnięte...tak nagle..
Przypomniało mi sie, ze moja mama rozpoznawała ciążę po ustach. Nie wiem jak to robiła, ale ja nic jej nie musiałam mówić, a ona już wiedziałam.
dziewczyny ja z mojej strony moge napisac że przy pierwszej ciązy, nie miałam praktycznie dolegliwości żadnych. tylko potwornie chciało mi się spać. W ciążę zaszłam jakoś w połowie kwietnia, to w maju strasznie duzo spałam. Potem dopiero na koniec ciąży puchły mi nogi i miałam zgagę.

Zazdroszcze ci tego morza...uwielbiam polskie morze!

ahh, tylko na 4 dni,a le zawsze to jakaś odskocznia od pracy itp.![]()

ahh, tylko na 4 dni,a le zawsze to jakaś odskocznia od pracy itp.![]()
I chyba nie tylko od pracy ? ?
ja bym chciała choć na weekend!ale z dzieckiem małym to już jest problem...ale wyskoczyłabym sobie![]()