agniesiar
Marzymy o II serduszku
No ja raczej w stanie takim nie wrócę... bo jesli nie jestem w ciąży... to wręcz pojadę z pasażerka na gapę... z @!!!!:-)![]()
Ale jedziesz wypocząć- zazdroszczę:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja raczej w stanie takim nie wrócę... bo jesli nie jestem w ciąży... to wręcz pojadę z pasażerka na gapę... z @!!!!:-)![]()
Ale jedziesz wypocząć- zazdroszczę:-)

Wiecie co zaczęłam mierzyć temperaturkę i nanosić na kartę - fajny program bezpłatny dziś znalazłam w necie- wszystko można odnowować włącznie z notatkami!!

No jade jadę... zapowiada się, że to będą jedyne moje wakacje w tym roku... ale cieszę się bardzo, bo pogodę ładną zapowiadają... a do tego może jeszcze pojdę z super humorem...;-)
![]()
Właśnie jaki program ja pisze na kartce :-)Wiecie co zaczęłam mierzyć temperaturkę i nanosić na kartę - fajny program bezpłatny dziś znalazłam w necie- wszystko można odnowować włącznie z notatkami!!
No zobaczymy jak to będzie... Póki co mam jeszcze trochę pracy, więc nawet nie jest tak najgorzej...
No i wreszcie w telewizji się coś zaczęło, więc wieczorami tez już moge zajać się czymś innym a nie tylko myśleniem...

Co to za program?? ja co prawda tempki nie mierzę, ale może zacznę jak mi w tym cyklu nie wyjdzie
W takim razie życzę humorku :-)