Robale
Fanka BB :)
Mierzyłam zawsze przed wstaniem z łóżka rano, po @ też miałam ponad 37, gdzie u mnie norma to była 34-35 stopni. Więc skoro utrzymywała mi się, to po co się stresować dodatkowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co u Ciebie??Aha mierzona w pochwie
zielona niee, ja mam 11-max 14 dni. Tylko to tak wychodzi, bo ja sobie w moim zeszycie na wykresie zaznaczyłam, że pierwsza wyższa była 18 dc, a FF, że dzień przedtem, 17 dc. No i jak sobie policzyłam, kiedy ostatecznie mogę dostać @ (a najdluższa moja faza lutealna trwała 14 dni, hihi tylko raz się tak zdarzyło) to wyszło mi piątek 28 sierpnia. To się zgadza. A że ja bym chciała poczekać na jeden dzień po terminie @ to wychodzi sobotaEmilchen, czy ja wiem, czy to szybko??Chciałąm testować tak, jak w poprzedniej ciązy, ale stwierdziłam, że jak znowu wyjdzie mi blada kreska, to będę się zastanawiała i męczyła, czy to wada testu więc poczekam do 11-12 dpo, wtedy powinien już wyjść test. Ty masz dostać @ dopierow piątek sobotę???To ile u ciebie trwa druga faza???16-17 dni???
A nic w pracy jestem ale zaraz wychodze bo ide na terapie dzis. A to czemu Cie tak wszystko boli?Wiem przyjęłam zaproszenie i dziękuję.
Claudia co u mnie, nic nowego troszkę chodzę obolała, podbrzusze mnie boli i krzyż. A co u Ciebie