reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej kobitki :-)
Dzieki wielkie za zyczonka :-D:-D:-D

Mnie dalej brzuchol boli caly czas, ale to to zaden objaw, dziwi mnie ze cycuchy mnie jeszcze nie bola bo zazwyczaj jakis tydzien przed @ juz zaczynaly, niby @ powinnam dostac w przyszlym tygodniu jakos, sroda, czwartek :confused: ale ze prawdopodobnie owu byla pozniej to pewnie tez mi sie przstawi wszystko:dry: postanowilam juz ostatecznie, ze jesli w tym cyklu sie nie uda to na bank zaczynam mierzyc temke w przyszlym, najbardziej to mi zalezy zeby sprawdzic ile dni trwa u mnie faza lutealna, bo oprocz owolki jej dlugosc jednak tez ma istotne znaczenie, a sam test owu nie mowi dokladnie kiedy owulka jest i czy wogole jest, hehe zobaczymy jak to bedzie z tym moim mierzeniem :-)

Robale zaprosilam Cie tez do znajomych na nk moje inicjaly to dsz;-)

Emilchen, czy ja wiem, czy to szybko??Chciałąm testować tak, jak w poprzedniej ciązy, ale stwierdziłam, że jak znowu wyjdzie mi blada kreska, to będę się zastanawiała i męczyła, czy to wada testu więc poczekam do 11-12 dpo, wtedy powinien już wyjść test. Ty masz dostać @ dopierow piątek sobotę???To ile u ciebie trwa druga faza???16-17 dni???
zielona niee, ja mam 11-max 14 dni. Tylko to tak wychodzi, bo ja sobie w moim zeszycie na wykresie zaznaczyłam, że pierwsza wyższa była 18 dc, a FF, że dzień przedtem, 17 dc. No i jak sobie policzyłam, kiedy ostatecznie mogę dostać @ (a najdluższa moja faza lutealna trwała 14 dni, hihi tylko raz się tak zdarzyło) to wyszło mi piątek 28 sierpnia. To się zgadza. A że ja bym chciała poczekać na jeden dzień po terminie @ to wychodzi sobota :cool2:
A według FF to ostatni termin @ 27 sierpnia i test właśnie wtedy albo poczekać do piątku :-p
Wiesz, niedziela to nie jest tak szybko, ale w porównaniu do mnie to jest dość szybko (bo ja z tego typu jestem, że wolę czekać długo aż termin minie). Plusem dla Ciebie będzie to, że dowiesz się szybciej o fasolce (której Ci z całego serca życzę) a ja później niestety (sobie też zyczę :-p) bo ja tak jak mazia, lepiej późno niż za wcześnie :-p

Właśnie nie wiem podbrzusze i krzyż to mnie bolą ok 2 miesięcy, lekarz powiedział że mam się cieszyć, ale z czego jak obolała chodzę :zawstydzona/y:. Dopiero co mi się @ skończyła, a ja dalej mam boleści. Kochaniutka w sumie dobrze zę z rana pracujesz popołudnie zawsze wolne :-D

reklama
Do góry