reklama
jagodka1231
Fanka BB :)
Witajcie kobiety!!!
Trzymam kciuki za wszystkie,które będą testować!!!!Oj trzymam!!!
)))))))
Trzymam kciuki za wszystkie,które będą testować!!!!Oj trzymam!!!
wisienka_83
mamuśka:)
martilla, emilchen piękne tempki
Oby dalej rosły albo chociażpozostały na tym poziomie
Trzymam za Was kciuki
Ja robię test w środe ijeśli wyjdzie chociazcień cienia to pojade na bete żeby potwierdzic
Jejku mam coraz większą nadzieję, ze się udało...
Ja robię test w środe ijeśli wyjdzie chociazcień cienia to pojade na bete żeby potwierdzic
jagodka1231
martilla, emilchen piękne tempkiOby dalej rosły albo chociażpozostały na tym poziomie
Trzymam za Was kciuki
Ja robię test w środe ijeśli wyjdzie chociazcień cienia to pojade na bete żeby potwierdzic![]()
Wow,to ja trzymam mocno kciuki!!!:-)
kiciaq87
Fed up.....
czesc dziewczyny, no ja juz po drugim testowaniu dzis rano z pierwszego moczu okolo 10 lub 11 dpo, niestety tak jak sie spodziewalam jedna krecha ( i ja tam wiem ze nie bylo za wczesnie na ten test na pewno ):-( juz nie becze bo wybeczalam sie w sobote po pierwszym tescie:-( wczoraj tak sobie myslalam jeszcze, ze przeciez nie bede na trzy miesiace staranek odkladac, no ze jak, zalamka totalna, ze jeszcze ten miesiac sprobuje i jesli sie nie uda to wtedy pojde na ta cholerna szczepionke, ale teraz tak sobie mysle, ze chyba bym sobie z losem za bardzo igrala i nie wiadomo co by sie moglo stac jesli dajmy na to bym zaszla, a nie byla zaszczepiona. Takze mysle, ze tak po prostu ma byc, moze jednak ktos tam na gorze nie robi tego ze zlosliwosci tylko wlasnie w trosce o mnie i moje przyszle malenstwo, ale truje wogole
dzis zadzwonie do przychodni mojej i sie dowiem jak to wogole wyglada i na kiedy bede mogla sie umowic (oby jak najszybciej ) no i co, pojde ze lzami w oczach pewnie, ale pojde:-( teraz wydaje mi sie to tragedia, ale pewnie z perspektywy czasu wyjdzie mi to na dobre, bo przynajmniej bede spokojna w ciazy
jesli w koncu kiedys w nia zajde. Takze pewnie starnka by zostac mama 2010 bede mogla dopiero w 2010 rozpoczac na nowo, ale cuz moze sie zalapie jeszcze na koniec roku.
Trzymam tymczasem kciuki za reszte testujacych i jestem pewna, ze komus sie uda, musi w koncu
Aha jeszcze postanowilam, ze pomecza lekarza o jakies dodatkowe badania przez te trzy miesiace bede miala w koncu sporo czasu

Trzymam tymczasem kciuki za reszte testujacych i jestem pewna, ze komus sie uda, musi w koncu

Aha jeszcze postanowilam, ze pomecza lekarza o jakies dodatkowe badania przez te trzy miesiace bede miala w koncu sporo czasu

wisienka_83
mamuśka:)
A ja mam jakies przeczucie, ze to fasolka... Nie chce sie nakręcać ale coś tak czuję, ze to właśnie to... Mam nadzieję,ze się nie mylę... Może jednak jutro rano zrobię test. Nie wiem czy wytrzymam do środy. Test jest o czułości 10 wiec na 2 dni przed terminem @ powinien już wyjść jeśli to fasolka...
reklama
jagodka1231
A ja mam jakies przeczucie, ze to fasolka... Nie chce sie nakręcać ale coś tak czuję, ze to właśnie to... Mam nadzieję,ze się nie mylę... Może jednak jutro rano zrobię test. Nie wiem czy wytrzymam do środy. Test jest o czułości 10 wiec na 2 dni przed terminem @ powinien już wyjść jeśli to fasolka...
Zrób test.może wyjdzie.a jak nie to zrobisz go znowu na następny dzień...

trzymam kciuki!
Podziel się: