reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej!
zaznaczyłam tylko tempke i uciekam do pracy, dziś niestety na 9 ale od jutra znowu 12:30 lub 13. postaram się jeszcze zajrzeć właśnie po pracy, kusi mnie zrobić test oj kusiiiiii:-) miłego dnia!

martilla, emilchen piękne tempki:) Oby dalej rosły albo chociażpozostały na tym poziomie:) Trzymam za Was kciuki:)
Ja robię test w środe ijeśli wyjdzie chociazcień cienia to pojade na bete żeby potwierdzic:)
Jejku mam coraz większą nadzieję, ze się udało...

czesc dziewczyny, no ja juz po drugim testowaniu dzis rano z pierwszego moczu okolo 10 lub 11 dpo, niestety tak jak sie spodziewalam jedna krecha ( i ja tam wiem ze nie bylo za wczesnie na ten test na pewno ):-( juz nie becze bo wybeczalam sie w sobote po pierwszym tescie:-( wczoraj tak sobie myslalam jeszcze, ze przeciez nie bede na trzy miesiace staranek odkladac, no ze jak, zalamka totalna, ze jeszcze ten miesiac sprobuje i jesli sie nie uda to wtedy pojde na ta cholerna szczepionke, ale teraz tak sobie mysle, ze chyba bym sobie z losem za bardzo igrala i nie wiadomo co by sie moglo stac jesli dajmy na to bym zaszla, a nie byla zaszczepiona. Takze mysle, ze tak po prostu ma byc, moze jednak ktos tam na gorze nie robi tego ze zlosliwosci tylko wlasnie w trosce o mnie i moje przyszle malenstwo, ale truje wogole :sorry: dzis zadzwonie do przychodni mojej i sie dowiem jak to wogole wyglada i na kiedy bede mogla sie umowic (oby jak najszybciej ) no i co, pojde ze lzami w oczach pewnie, ale pojde:-( teraz wydaje mi sie to tragedia, ale pewnie z perspektywy czasu wyjdzie mi to na dobre, bo przynajmniej bede spokojna w ciazy :tak: jesli w koncu kiedys w nia zajde. Takze pewnie starnka by zostac mama 2010 bede mogla dopiero w 2010 rozpoczac na nowo, ale cuz moze sie zalapie jeszcze na koniec roku.

Trzymam tymczasem kciuki za reszte testujacych i jestem pewna, ze komus sie uda, musi w koncu :tak:

Aha jeszcze postanowilam, ze pomecza lekarza o jakies dodatkowe badania przez te trzy miesiace bede miala w koncu sporo czasu:tak:

Trzymam kciuki za wszystkie testujace!!!

Ja juz po badaniach, wyniki będą o 19. Bety nie robiłam w końcu, bo tak jak pisałtście pewnie by nie wyszła a nie chciałam sobie odbierać nadziei :)

A ja mam jakies przeczucie, ze to fasolka... Nie chce sie nakręcać ale coś tak czuję, ze to właśnie to... Mam nadzieję,ze się nie mylę... Może jednak jutro rano zrobię test. Nie wiem czy wytrzymam do środy. Test jest o czułości 10 wiec na 2 dni przed terminem @ powinien już wyjść jeśli to fasolka...

wisienko- ja jestem zdecydowanie za zrobieniem testu. Przede wszystkim Cie to uspokoi co jest bardzo wazne jeśli faktycznie jestes w ciąży :tak:

reklama
A ja mam jakies przeczucie, ze to fasolka... Nie chce sie nakręcać ale coś tak czuję, ze to właśnie to... Mam nadzieję,ze się nie mylę... Może jednak jutro rano zrobię test. Nie wiem czy wytrzymam do środy. Test jest o czułości 10 wiec na 2 dni przed terminem @ powinien już wyjść jeśli to fasolka...

Zrób test.może wyjdzie.a jak nie to zrobisz go znowu na następny dzień...:tak:
trzymam kciuki!

Do góry