reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kiciaq, a ile Wy sie staracie?

No teraz byl piaty cykl, w sumie to wyglada tak pierwszy miesiac staranka nie byly jeszcze takie calkiem na powaznie, drugi juz tak i wtedy niby sie udalo ( tak sie cieszylam ze tak szybko) testy pozytywne wszystko pieknie, ale niestety kilka dni po terminie @ malpiszon przylazl, kolejny tewst byl juz negatywny :crazy: no i tak zlecialo juz piec miesiecy, moze bym sie az tak tym nie przejela, ale w zeszlym tygoniu okazalo sie, ze musze miec zrobiona szczepiona po ktorej nie powinno sie przez trzy miesiace zajsc w ciaze:crazy: takze czekalam na testowanie, ale niestety chyba szczepionka mnie nie ominie i staranka musze odlozyc ( mam wogole nadzieje, ze jak najszybciej bede mogla sie umowic na to cholerstwo ):crazy:

reklama
Ale ten test jest naprawde bardzo dobry, w sumie dosc drogi przy okazji i faktycznie mozna go robic nawet 6 dni przed @ pisalam, ze juz kiedys mi wyszedl i to 7 dni przed @ po poludniu dokladnie w 23dc i byla druga kreska, blada, ale byla i kilka kolejnych wtedy tez wyszlo pozytywnie, co z tego skoro moja fasolka nie chciala zostac u mamy:sad: takze nie sadze zeby tym razem sie pomylily oba :sad: dobra koncze juz sie uzalac nad soba, ale dzieki kochane za slowa otuchy

Wlasciwie to w kazdym cyklu moga te testy inaczej wyjsc;-) wtedy moglo wyjsc szybciej bo np owu byla wczesniej:sorry:

Nie smutaj Kiciaq:-) pamietaj o czym sama napisalas kruszynka przyjdzie wtedy kiedy bedzie dla niej i dla Ciebie najlepszy czas;-)

Witam wszystkie Panie,
Jeśli któraś z was od ponad roku ma problemy z zajściem w ciążę np. przez stwierdzone zaburzenia owulacji a chciałaby wziąć udział w bezpłatnych badaniach prowadzonych przez UM w Poznaniu proszę wyślijcie do mnie prywatną wiadomość a odpowiem na wszystkie pytania i udzielę niezbędnych informacji. Rekompensatą za wzięcie udziału w badaniach naukowych będą zalecenia żywieniowe dla kobiet starających się o dziecko oraz wyniki badań. Pozdrawiam serdecznie

Ostatnia edycja:
Wlasciwie to w kazdym cyklu moga te testy inaczej wyjsc;-) wtedy moglo wyjsc szybciej bo np owu byla wczesniej:sorry:

Nie smutaj Kiciaq:-) pamietaj o czym sama napisalas kruszynka przyjdzie wtedy kiedy bedzie dla niej i dla Ciebie najlepszy czas;-)

Noukie, dobrze mówisz...!!! Tak mi sie wydaje, że dla nas wszystkich coś jest tam zapisane w gwiazdach i niedlugo nasze marzenia się spełnią.

Trzeba tylko w nie wierzyc... no i przytulać sie rzecz oczywista!!!:happy: :rofl2::happy:

Kochane, a Wy co robicie zaraz po przytulanku??? Nie wiem jaki patent jest najlepszy na to aby zołnierzyki nie uciekały na zewnątrz??? Wcześniej była mowa o robieniu świecy, ale to chyba nie jest dobre na dłuższą metę???:happy::rofl2:

Dzieki kochana, ja to wszystko wiem, ale tak trudno sie z tym wszystkim pogodzic, wiem tez, ze te trzy miesiace zleca bardzo szybko bo jeszcze mam wyjazd do Polski zaplanowany, pozniej swieta itp i ani sie obejrze, a bedziemy sie znowu starac, ale narzie musze ochlonac troche i znalezc sobie kolejny punkt odniesienia czyt. egzystowania, ale ja truje dzisiaj:-D

Noukie, dobrze mówisz...!!! Tak mi sie wydaje, że dla nas wszystkich coś jest tam zapisane w gwiazdach i niedlugo nasze marzenia się spełnią.

Trzeba tylko w nie wierzyc... no i przytulać sie rzecz oczywista!!!:happy: :rofl2::happy:

Kochane, a Wy co robicie zaraz po przytulanku??? Nie wiem jaki patent jest najlepszy na to aby zołnierzyki nie uciekały na zewnątrz??? Wcześniej była mowa o robieniu świecy, ale to chyba nie jest dobre na dłuższą metę???:happy::rofl2:

Ja wczoraj testowalam lezenie na brzuchu '"po'' a propo dyskusji o tylo i przod zgieciach macicy no i dla mnie ta na brzuchu chyba nie jest dobra:eek:

Dzieki kochana, ja to wszystko wiem, ale tak trudno sie z tym wszystkim pogodzic, wiem tez, ze te trzy miesiace zleca bardzo szybko bo jeszcze mam wyjazd do Polski zaplanowany, pozniej swieta itp i ani sie obejrze, a bedziemy sie znowu starac, ale narzie musze ochlonac troche i znalezc sobie kolejny punkt odniesienia czyt. egzystowania, ale ja truje dzisiaj:-D

Kiciaq kazdy ma prawo do smutania i ma prawo miec gorszy dzien nie ma za co przepraszac my tu po to jestesmy:-)

Jeszcze Wam cos zabawnego napisze bo teraz to juz sie smieje z tego:-D Wy chociaz staracie jak sie nalezy a ja w tym miesiacu owu przegapilam:szok: no i badz tu czlowieku madry zeby organizm odmawial to ja rozumiem ale zeby samemu nawalic:szok::-D

Ja na jakieś 5-10 minut sie kłade i opieram nogi o ścianę tak zeby pupa była w miarę w pionie. A później poprostu kładę się na łóżku. No i staram się przez najbliższą godzinkę nie iść do wc. Choć to bardzo trudne...Ale czy to skuteczna metoda to nie wiem:(

Ja tam w sumie nie robie nic:-p leze tylko przez chwile, ale ani nog do gory ani nic w tym stylu nie robie i uwazam, ze plemniczki tak czy siak jesli sobie maja dac rade to sobie dadza :tak: choc jak narazie sie to wcale nie sprwadza:crazy:

reklama
Do góry