reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja nie pamiętam kiewdy miałam pomalowane paznokcie:szok::szok::szok::szok::szok: ze mnie to już nic nie będzie ani pindżyć mi się nie chce:sorry: jakoś tak negatywnie dzisiaj mam. Ale Pajka to ma fajowo:tak::tak::tak: Agutka głupio rzuciłam z tą betą. Masz rację spokoj do 21szego:tak::tak::tak:

reklama
Chiara,no to najlepszego dla syncia! :-)
Fajnie masz z tą wanną - ja takiego "sprzętu" w domu,niestety,nie posiadam. :zawstydzona/y: Tylko prysznic. :sorry: Chyba,że sobie urządzę SPA w brodziku! :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Kerna,przestań - nic się nie stało. :-)

Ja już mam obiadek gotowy - karkóweczka w sosiku,ziemniaczki i surówka z pekińskiej. :-) Zuzia śpi,a Greg :-p w pracy do 14. ;-)

Poza tym,jak się malowałam,to mnie w podbrzuszu zaczęło tak boleć,jakby mi zaraz @ miałą polecieć. :eek:

hej. robiłam test w poniedziałek wydzedł negatywny, potem zrobiłam w dniu miesiączki czyli w czwartek i są dwie kreski :)))
Udało się w drugim cyklu

Witam Was dziewczynki.
Scully trzymaj sie cieplutko i na pewno wszystko będzie dobrze!!!! Życzę dużo zdrówka dla Twojego taty.

Słuchajcie ja myśle, że najlepiej wogóle nie myśleć o testach, a już na pewno nie robić ich za wcześnie. Tylko się człowiek nakręca i niepotrzebnie myśli o tym. Zreszta widząć jedną kreseczke na teście (często zrobionym za wcześnie) człowiek traci nadzieje.
Ja słucham swojego lekarza, który zabrobił mi robić testy. Jeśli @ nie przyjdzie (na co bardzo liczę:-D) to dopiero zrobie teścik.
Także dziewczynki zajmijcie swoje główki listą prezentów :tak:

Alaa gartuluje i duuużo zdrówka Wam życzę!!!!!!!!!!!!!

Mam pytanie bo nie bardzo wiem. mam dzis 11dc a przecietny wynosi 28dni, jednak odkad sie staram to wynosi +/- 4 dni wiec nie wiem kiedy mam sie starac. wedlug kalkulatorow z uwzglednieniem nieregularnych cykli mam dni plodne a wedlug innych nie:eek: wiec doradzcie mi czy mam dzis zaczac robic testy owu?? bo jakos nigdy nie czuje ze to ten dzien bo nie mam objawow owu:-( a z mierzenia temp nici bo raz przegapilam i juz nie kontynuowalam:wściekła/y: moze wiecie co mam w tej sytuacji zrobic??

reklama
w poprzednim cyklu robilam testy owu i mialam testowa ciemniejsza od kontrolnej a jak dostalam @ to sobie mniej wiecej obliczylam i owu mialam 3 dni pozniej wiec to by sie zgadzalo ze nic z tego:wściekła/y:

no w takim razie możesz zrobic test owu. Badanie śluzu nie wchodzi w grę??? Kalkulatory internetowe to lipa:tak:
kerna z tym badaniem sluzu to u mnie ciezko bo mam wrazenie ze w ogole go nie mam albo nie zauwazam;) jak czytalam ze sie w tych dniach czuje slisko, czy mokro to w ogole dla mnie czarna magia bo ja nie czuje;) wiec hmm....

ja chyba jednak odpuszczam sobie wszystkie metody w tym cyklu i bedzie co ma byc.jesli tym razem sie nie uda to nastepnym a jak zaskoczy to super! ja mam takie wrazenie ze jak czytam posty i widze jak niektore sie nakrecaja i nic z tego to mam mieszane mysli. ale i tak trzymam kciuki za wszystkie:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry