kerna
http://www.lauraziobro.pl
ooo to masz luzik na chacie;-) Ja miałam C, po porodzie G a teraz F!!! Schudłam 15kg a cyce zostały

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo to masz luzik na chacie;-) Ja miałam C, po porodzie G a teraz F!!! Schudłam 15kg a cyce zostały![]()
agutka no u Ciebie to widzę temperaturowe sazaleństwo ;-) ale ciiiiiisza! nie nakręcamy koleżanki nie, nieczekamy cierpliwie do rozwiązania starankowej zagadki :-)
Od rana i o cyckach fajnie witamhehe no jak mi się jeszcze powiększą o dwie miseczki to będę nosić HAle wiesz napisałabym ci coś ale poczekajmy do 21
![]()
no ja już nie mogę się doczekać aż złożę gratulacje![]()
Maz wczoraj pytal ulubione imiona dla coreczki wiec to juz postep powiedzial ze chce nam pierw zapewnic wieksze mieszkanie mi dochody z firmy i sobie stala prace bo chyba bedzie zmienial boi sie ze cos nie wypali i bedzie kiepsko z kasa lubi sie zabezpieczac cwaniaczek he heOd rana i o cyckach fajnie witam
no a komu????????;-)Mi?Przestań.
![]()
oddaj mi ja mam b smieje sie do meza i mowie ale mam piekne slodkie cyce on mowi takie paiekne a ja na to takie pomarszczone heeeeeeeeeeeja bym chętnie oddała większe półno ja już nie mogę się doczekać aż złożę gratulacje
![]()