reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

pozytywne myślenie od mojej choinki:-)

Załączniki

• IMG_4304.jpg
    IMG_4304.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Kerna - piękna! :-)

Ja muszę torchę z lampkami posztukować,bo jedne,którcyh było chyba 200 się porwały. :crazy:
Ale zamówiłam wczoraj na allegro Mikołaja podświetlanego na okno,więc zdejmę lampki z okna (masło maślane :sorry:),a w ich miejsce wstawię Świętego. :-p

część moja droga.....ej powiedzcie mi jak terminowo ma się śluz do owulacji i bzykanka:zawstydzona/y: wstyd, wstyd ale jednak ...jedni piszą, że przed owulką, drudzy w trakcie. no a owulka jest wtedy jak jest śluz czy troszkę też wcześniej???:confused2:

dzięki dziołchy, to moja pierwsza, więc się dość mocno jaram:-p. Ja też chce tkaiego na okno:wściekła/y::-) uuuuu moje bejbe się budzi więc spadam do wieczora ehhhh ale jak coś naskrobiecie to zagladnę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Scully - mi też kiedyś lekarz powiedział,że jestem za szczupła i mam przytyć, tylko to nie takie proste dla mnie.Bo mi wtedy tylko brzuch rośnie jak jakiemuś piwoszowi a reszta chuda jak patyk a waga też nie rośnie.
Szczupłe kobiety też rodzą zdrowe dzieci, ważne aby we krwi były wszystkie składniki odżywcze.Niektórzy są bardzo szczupli bo tak poprostu mają.
U nas w mieście jest jeden lekarz..............który mówi pacjentkom,że łatwiej zajść w ciążę jak się codziennie litr mleka wypije:laugh2:.Normalnie jakiś niespełna rozumu człowiek albo myśli,że kobicie to byle głupstwo można wmówić.Jednej pani urwał ramiączko ze stanika bo nie chciała sobie dać piersi zbadać.Tak się chłop zawziął:-p
Normalnie porażka
fajny ten gin musi byc moj m,i kit wciskal ze mam cyste zebym tylko w ciaze zaszla co to za lekarzy maniacy he he he pozdrawiam

dzięki dziołchy, to moja pierwsza, więc się dość mocno jaram:-p. Ja też chce tkaiego na okno:wściekła/y::-) uuuuu moje bejbe się budzi więc spadam do wieczora ehhhh ale jak coś naskrobiecie to zagladnę
No wlasnie kerna powiedz mi kiedy ma sie te dni plodne tylko sie nie smiejcie ja nie mam pojecia ciagle cos czytam ale w sumie nie wiem kiedy sie bzykac zeby siadllo jak moj gin mowi po okresie zaraz czy przed kilka dni nie wiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
niektóre chodzą bo przyjmuje na NFZ a ma usg w gabienecie co jest rzadkością i jest dodatkowo endokrynologiem.Ale on bardzo krzyczy na pacjentki i dodatkowo pyta o wykształcenie.Biada tym,które studiów nie mają te traktuje okropnie.Moja znajoma go chwaliła bo wyleczył ją z dolegliwości z którymi wielu lekarzy sobie nie poradziło.Ale teraz już do niego nie chodzi bo strasznie na nią ostatnio nakrzyczał (nie ma studiów:crazy: ) i był chamski. A ona tylko pokręciła termin miesiączki.Nazwał ją "oszustką i manipulantką" a ona biedna poprostu w złą rubryczkę w kalendarzu to wpisała.
Ja do niego nie pójdę - szkoda mi min. stanika hehe

Ale popierniczony ten lekarz! Co go obchodzi to,że ktoś nie ma studiów? A pomylić też się nie można? Ojjj,takiemu to i ja bym coś powiedziała! Sama myśl o nim mnie drażni! :wściekła/y: :sorry:

Ale gwiazdkowo sie tutaj zrobiło. Ja nie mam jeszcze ani choinki ani zakupów zrobionych- siedzę w domu i leczę grypkę.
Laura skąd u was takiego ginka wytrzasnęli:-D jakiś swir czy co?
Kerna na śluzie to się nie tak do końca nie znam- podobno jak jest najbardziej roźciągliwy i przezroczysty to sexu jak najwięcej.Ale nie wiem czy tutaj akurat ja mogę dawać rady skoro mi to nie wychodzi- Ale tak twierdzi moja siostra.
Trochę małpowo tu na wątku- jestem w 19dc a brzuch mnie boli jak diabli czyli znowu będzie @- by to szlag.

niektóre chodzą bo przyjmuje na NFZ a ma usg w gabienecie co jest rzadkością i jest dodatkowo endokrynologiem.Ale on bardzo krzyczy na pacjentki i dodatkowo pyta o wykształcenie.Biada tym,które studiów nie mają te traktuje okropnie.Moja znajoma go chwaliła bo wyleczył ją z dolegliwości z którymi wielu lekarzy sobie nie poradziło.Ale teraz już do niego nie chodzi bo strasznie na nią ostatnio nakrzyczał (nie ma studiów:crazy: ) i był chamski. A ona tylko pokręciła termin miesiączki.Nazwał ją "oszustką i manipulantką" a ona biedna poprostu w złą rubryczkę w kalendarzu to wpisała.
Ja do niego nie pójdę - szkoda mi min. stanika hehe
Haaaaaaaaaaaaaaaaa ale jaja normalnie serial brazylijski by mozna bylo zrobic.Ze tez taki pracuje i ktokolwiek to niego chodzi ja bym sie bala jak ja bylam w ciazy z oskarkiem moim synkiem wrocilam do polski tylko na porod to gin tak mnie zbluzgala z ziemia ze szok byla w depresji 2 tyg przed porodem a tu sie okazalo ze ona byla w szpitalu zeromskim w krakowie akurat na dyzuze ajk mnie przyjmowali znow sie na m,nie wydarla ze to bole przedporodowe ale tak mi cisnienie skoczylo ze lezalam nastepne 2 tyg na patologi bo jak ja widzialam rano to prawie rodzilam takie bole mialam a popoludniu ustawaly bo konczyla zmiana masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
lopo 19dc to chyba jeszcze wielka niewiadoma przed Tobą co??????
Ja tu właśnie nie wiem jak się ma owulacja do śluzu i bzykanka. tak no dokładniej. moja gin kazałą czekać jak się pojawi i wtedy sexik no ale jak juz napisałam nie wiem ile będzie ten śluz i czy nie będzie po owulce..kurcze gupia jestem. Niech ktosik mi to streści tak łopatą na chłopski rozum..bo czytam inne fora i na każdym piszą inaczej.................

Do góry