kerna
http://www.lauraziobro.pl
Stefanka Scully ma rację wypoczynek a i owszem
ale marnować cały cykl

nie ma takiej możliwości;-);-);-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz co?też wskakuj do wanny!!
zrelaksować się trzeba
;-):-) a jutro spojrzysz na sprawę z nowej (wypoczętej) perspektywy :-):-):-)
A kurcze zapomniałam sobie że masz tak samo genialne cykle. A jeszcze wcześniejszy cykl ile trwał?? Wyciagnij sobie średnią. U mnie malejąco 45,43,42,40 aż do tego 32:-) jak dla mnie bombaWłaśnie nie mam pojęcia. Moje cykle są różnej długości. A nie chciałabym zrobić za wcześnie.
Ostatnią @ miałam 22.11...i sama już nie wiem, kiedy sprónować:-)
No własnie problem u mnie jest taki, ze ja sie bede meczyla caly dzien ale zygac nie pojde![]()
Hej no co ty -ja mam skonczone 25( na ile wygladam nie wiemWitajcie drogie staraczki.
Czytam te posty i czytam, aż poczułam kłucie jajnika (przynajmniej tak mi się wydaje, że to to)...
Kazano mi serduszkować z mężem co drugi dzień (staraliśmy się tego przestrzegać) i wczoraj doszłam do wniosku, że mam dość... Dopada mnie jakaś deprecha czy co :-(
Do tego wycieczka z moją klasą do teatru rozłożyła mnie na łopatki, normalnie nie wiem dziś jak się nazywam :-(
Ps. ja niedawno skończyłam 26 lat (a wyglądam na 19) więc chyba nie odstaje od
Was za bardzo ;-)
pewnie, ze nie ma! Wszystkie jesteśmy fajne babki i łączy nas jeden celHej no co ty -ja mam skonczone 25( na ile wygladam nie wiem)
tu wiek nie ma znaczenia co nie dziewczyny?
Agutka:--
-
-( tulam mocno.... byłaś moim pewniakiem
no sorki, chce jakoś rozładować napięcie....przykro mi. No ale cóż kolejna@-kolejna szansa
![]()