reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam
Chciałam dołączyć do starających się by zostać mamą w 2010r. Jak narazie niestety nie udaje mi się to, mam podwyższona prolaktynę (5 * powyżej normy). Od pól roku biorę bromergon i luteinę (od. 16 dc przez dziesięć dni)

reklama
i ja tez blondi heheh :tak::-)
ja tez blondi

wlasnie bylam w lekplacu z synkiem kolezanka i jej 3 synkami napatrzylam sie na 6 miesiecznego fajny i slodki

Witam
Chciałam dołączyć do starających się by zostać mamą w 2010r. Jak narazie niestety nie udaje mi się to, mam podwyższona prolaktynę (5 * powyżej normy). Od pól roku biorę bromergon i luteinę (od. 16 dc przez dziesięć dni)
a witamy witamy

to ja chce streszczenie z przygotowań:-D:-D:-D:-D
Marulka dwa testy robiłaś a w którym dc??????
lopop ale tak jest, że głównie dieciaki rodzą się na lato:tak::tak:;-);-);-) a przytulać można się zaaawsze:-)
hej co tam porabiasz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiesz, właściwie to zainteresowało mnie już to jak napisałaś, że Twojego lekarza żona poroniła kilkakrotnie i on rozumie co kobieta czuje jak to się zdarzy. Ja jak poroniłam na koniec czerwca to też mnie pocieszał i tak bardzo podniósł na duchu. Skojarzyłam sobie, że może też chodzisz do dr Sławka i dlatego spytałam. On jest naprawdę suuuuper!
My staramy się od maja (a właściwie od marca, bo wtedy już liczyliśmy na "szczęśliwy traf") w czerwcu udało się ale w 5tc poroniłam i od września znowu podjęliśmy próby. Teraz jest 3 cykl ponownych starań.
A długo już do niego chodzisz?

W zasadzie od roku. Od stycznia 2009. Ja straciłam dwie ciąże. Jedną w lutym, drugą w maju. Teraz staramy się od września.
Ryba!!! Jedno jest pewne! JESTEŚMY W DOBRYCH RĘKACH:tak:

wszsytkie blondi tylko ja rodzynek widzę jestem tutaj:-(heh..Svensonka cześć:-)
Ja użeram się z moim rozrabiaką i kończymy remonty w naszej piwnicy:wściekła/y: już mam tego malowania i szpachlowania po dziurki!!!
Ewelina witaj:-)

Nie wiedzialam ze twoj synek byl wczesniakiem. pokaz zdjecie mezusia hehe
no on się urodził w 30tc:-( to był powód wielkich obaw przed drugą ciażą. cukrzyca ciążowa...ehh ale doszłąm do wniosku, że nie ma co się bac i ść za ciosem Póki jestem młoda mam większe szanse na donoszenie.
Stefanka podaj łapke;-)

laleczki realcjonuję na gorąco:

@ brak... przeczytałam posta Pajki i mam to samo: skurcze w podbrzuszu i ból piersi...
nie wiem co myśleć..
jeśli sytuacja się nie zmieni zatestuję jutro wieczorem lub w pon. rano.

Powiem Wam że obleciał mnie strach...

reklama
Do góry