agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Milusia,nie wiem,czy mam jakieś objawy. W sumie ich się nie doszukuję,bo na razie nie chcę. ;-) Dobrze mi tak,jak jest teraz.
A teściorek w piątek. ;-) Chociaż korci mnie na dziś,hahaha.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agutka kiedy testujesz?Czujesz jakieś zwiastujące objawy? Wiesz, że jak zawsze trzymam kciukole, oby tym razem przyniosły jakiś efekt.
Antylopka cos czuję, że kolejna pozytywna wiadomość się szykuje, chociaż u mnie wrażliwość piersi pojawiła się dopiero po 15 dniach od spodziewanej @, wcześniej tylko to nieprzyjemne pociąganie w dole brzucha.
SUPER!marulka pisze:Ja jestem świeżuchno po badaniu i jest pięknie. Młode rośnie, tętno widoczne - Bajeczka![]()
Witajcie kobietki!!
agutka kciuki zaciśnięte, przesyłam fluidki, żeby małpisko nie przyszło!!!!!!!!!!
Agutka, ja cały czas trzymam kciuki za to, żeby @ się u Ciebie nie pojawiła.[/FONT]
kiedy mi tak bardzo zalezy i chcialabym juz wiedziec a niewiem doslownie nic po za tym ktory dzien cyklu i po domniemanej owu i ze dzis byla 1 krecha ale za 2 dni powtorze test jak ja bym chciala chociaz bladziutka 2 kreseczke![]()