Powiem wam dziewczynki, że na USG nie ma sensu iść wcześniej jak w 6 tyg, wówczas widać serduszko, bo po co iść i zobaczyć jedynie pęcherzyk, a w nim zarodeczek jest taki maciupki, że często na USG go nie widać. Więc po co się denerwować
reklama
malapralinka
Fanka BB :)
Mowisz ze nie robic bety??
No fakt, ginekolog sam zobaczy co i jak...
Ja sie boje ze to sen i ta beta to takie potwierdzenie by bylo, ale z dugiej strony warto te 40 zl zoszczedzic n cosik innego...
Chociszby na wizyte u lekarza wlasnie
No fakt, ginekolog sam zobaczy co i jak...
Ja sie boje ze to sen i ta beta to takie potwierdzenie by bylo, ale z dugiej strony warto te 40 zl zoszczedzic n cosik innego...
Chociszby na wizyte u lekarza wlasnie
no widzisz a lekarz to juz napewno ci wymaca w ktorym boku macicy masz potomka i powie wszystko o co zapytasz i to co powinnas wiedziec a kwas foliowy kupilas juz???
PRALINKA usun ten pasek owulacji i wklej ciazy
PRALINKA usun ten pasek owulacji i wklej ciazy
Ostatnia edycja:
malapralinka
Nie kupilam 

Bo mi tak niedobrze bylo ze nie bylam w stanie nigdzie isc, tylko prosto do domu z pracy
Jutro kupie sobie po pracy
Musze isc o innego ginekologa niz zawsze, do ginekologa siostry i trzeba by bylo wziasc od niej numer. Myslicie e jak powiem ze chce poprostu cytologie to raczej nie podpadnie,nie??
Zabciu juz owulke usuwam

Ale z ciaza to moze lepiej sie wstrzymam jeszcze

Bo mi tak niedobrze bylo ze nie bylam w stanie nigdzie isc, tylko prosto do domu z pracy

Musze isc o innego ginekologa niz zawsze, do ginekologa siostry i trzeba by bylo wziasc od niej numer. Myslicie e jak powiem ze chce poprostu cytologie to raczej nie podpadnie,nie??
Zabciu juz owulke usuwam

Ale z ciaza to moze lepiej sie wstrzymam jeszcze
Ostatnio edytowane przez moderatora:
a to siostra niema wiedziec???Nie kupilam
jak coo to cytologie i badanie palpacyjne piersi bo to sa badania kontrolne ;-)
czemu poczekac?naciesz sie paseczkiem a co se bedziesz zalowala hihihihi
malapralinka
Siostra dowie sie i owszem ale dopiero po dniu babci i dziadka

reklama
Podziel się: