reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Znalazlam wykres jakiejs laski, z podobna sytuacja do mojej - lekarz nie byl pewny czy widzic cialko zolte czy cos innego. I ma fasolke:tak:
Ale sie nie nakrecam;-)

reklama
Ja jutro zaczynam dzwonic po przychodniach:-D

Eh bez przesady nie ma co wariować, jeśli masz taką potrzebę a gin nie zaliecił ci badać to zrób sobie LH i TSH to o czym pisała Pajka, możesz zrobić progesteron, prolaktynę. A najlepiej to nic nie rób a za ta kase z badan to idź z ukochanym na pizze a potem przytulanki i tyle :-D

No to ładnie sie zastosuje:tak:do zalecen:tak:

Tylko nie wiem czy nie bedzie wczesniej owulki po Clo mam na usg wstawic sie miedzy 9a11dc!
I jak pytałam tego mojego gina to powiedział ze nie musze robic hormonów:confused:

MASZ COS NA PW ;-)POCZEKAJ NA MONITORING zobaczysz co sie po nim okarze

Znalazlam wykres jakiejs laski, z podobna sytuacja do mojej - lekarz nie byl pewny czy widzic cialko zolte czy cos innego. I ma fasolke:tak:
Ale sie nie nakrecam;-)

nie nakrecaj sie spokojnie czekaj :tak:

Dziewczyny pogadajcie z lekarzem na temat pregnylu bo skoro macie obie pecherzyki, które ładnie rosną to nie ma co robic w kółko badan jakwystarczy zastrzyk z pregnylu i moze dojsc do owulki. A tak sie zadręczacie nie wiadomo po co i dociekacie co Wam jest.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No nic mi nie dała, tylko Dostinex na obniżenie prl. :baffled:

Dobranoc Dziewczynki!

PAJKA ty piszesz na forum ale w zalogowanych wcale ciebie nie ma :confused:

Bo ja sie ukrywam ;-) jest taka obcja ;-)
To z nią pogadaj o tym, niech sie lekarka wypowie skoro masz swoje ładne pecherzyki i rosną to czemu nie spróbowac?

Tylko bierzcie pod uwage jeszcze wielkosc endometrium

Dziekuje Pajeczko :*:*:*
Ja juz w tym cyklu nie bede miała monitoringu:wściekła/y:Miałam w 9 dc.Pecherzyk 17mm i kazał sie przytulac !!!!!!!:tak:Ale nigdty nie miałąm zadnej torbieli:no:Wiec mowi ze łądnie pekaja,bo zawsze na kolejnym usg jest czysciutko!A chyba 4 cykle temu miałąm usg w 23dc i było ładne ciałko zólte:tak:Wiec chyba jest ok????

Dziekuje Pajeczko :*:*:*
Ja juz w tym cyklu nie bede miała monitoringu:wściekła/y:Miałam w 9 dc.Pecherzyk 17mm i kazał sie przytulac !!!!!!!:tak:Ale nigdty nie miałąm zadnej torbieli:no:Wiec mowi ze łądnie pekaja,bo zawsze na kolejnym usg jest czysciutko!A chyba 4 cykle temu miałąm usg w 23dc i było ładne ciałko zólte:tak:Wiec chyba jest ok????

Tak to jest wsio dobrze to teraz sie przytulac i nie myslec tyle ;-)
Ja sie relaksowałam z muzyczką relaksacyjną i jakoc tak zaczęłam z nią w cyklu w którym sie udało:-D także ja to uważam za pozytywny aspekt moich starań bo słuchałam i sie relaksowałam;-)a jestes I cykl z CLO?

Jak tylko wiem to służę pomocą

Ja zmykam Kochane do kąpieli spania :) życzę słodkich snów

Eh bez przesady nie ma co wariować, jeśli masz taką potrzebę a gin nie zaliecił ci badać to zrób sobie LH i TSH to o czym pisała Pajka, możesz zrobić progesteron, prolaktynę. A najlepiej to nic nie rób a za ta kase z badan to idź z ukochanym na pizze a potem przytulanki i tyle :-D

Kochana to juz mam zrobione:tak:A za badania nie płace bo tez mam ten pakiecik!!!!
Do przychodni bede dzwonic zeby wybrac jakiegos lekarza,bo po co mam płacic jak moge skorzysztac z pakietu;-)

reklama
Do góry