reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Pajeczko ten jeszcze mam natural;-)
Od przyszłego zaczynam z tym wszystkim:tak:

Kochane ja ide spac,a raczej moze jeszcze pognębic mezusia,bo własnie wrócił:tak::-D

Papapapapa i do juterka

Aha to spoko tylko przy clo musisz monitorowac bo moze jakis pecherzyk pozostac i sie torbielka zrobi dlatego warto zawsze koło 20 dc sprawdzic czy jest czysto:)

reklama
Aha to spoko tylko przy clo musisz monitorowac bo moze jakis pecherzyk pozostac i sie torbielka zrobi dlatego warto zawsze koło 20 dc sprawdzic czy jest czysto:)

Dziewczynki jak zwykle byłyście twórcze wieczorem :tak: nadrobiłam i powiem tak (może to już będzie nie aktualne:zawstydzona/y:)
Ja zrobiłam te wszystkie badania i okazało się że progesteron za niski :tak: cykle nie regularne były - dostałam luteine między 16dc a 25dc cykle się wyregulowały :tak:
1 lutego ide do gin i zrobie wszystkie badania zobaczymy czy się wyregulowały.

Życze miłego dnia moje drogie i II kreseczek dla babeczek które testują:-)

Witajcie dziewcyny:-D
Nie mam mozliwosci isc na bete, poki co:-(
Dlatego tez dzisiaj rano zrobilam drugi test...
Kreseczka jest wyrazniejsza niz poprzednio, ale nadal nie wierze, jakos boje sie wierzyc...
Milego dzionka Wam zycze i lece do pracy;-)

9413aafc43feb9e7med.jpg

Dzień doberek. :-)

30dc - małpiszona brak! :-D Bo przecież inaczej być nie mogło. :-) ;-) Wieczorem jajnik mnie bolał,ale teraz już cisza. ;-)

Małapralinka,śliczny widoczek z samego rana. :-) Gratulacje raz jeszcze. :tak:

nie testujesz dzis????

Witajcie dziewcyny:-D
Nie mam mozliwosci isc na bete, poki co:-(
Dlatego tez dzisiaj rano zrobilam drugi test...
Kreseczka jest wyrazniejsza niz poprzednio, ale nadal nie wierze, jakos boje sie wierzyc...
Milego dzionka Wam zycze i lece do pracy;-)

9413aafc43feb9e7med.jpg
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Puk puk wieczorowo. ;-)

Stwierdziłam,że testu jutro nie robię. ;-) Dostałam popołudniu jakiegoś niewielkiego plamienia beżowo/brązowego. Nie wiem... Albo to od tego szaleństwa na śniegu,a później bieganinie po mieście albo .. kolejny cykl przed Nami. ;-)
Poczekam do soboty. :-) Na liście mój test jest nieaktualny. ;-)

Kerna,Babeczko. ;-) To pisałam wczoraj. ;-) Ale zauważyłąm,że jakoś moje posty są mijane szerokim łukiem. :-( :zawstydzona/y:

Kerna,Babeczko. ;-) To pisałam wczoraj. ;-) Ale zauważyłąm,że jakoś moje posty są mijane szerokim łukiem. :-( :zawstydzona/y:
Ja omijam Twoje posty bo czekam na wiadomości o 2 kreskach-ale ty masz cierpliwość,podziwiam.:-)

Kerna w którym dc testowałaś-przypomnij proszę mi?

reklama
Ooooo przepraszam ale ja tak wpadam i wypadam, i przyznam że wszystkiego nie czytam:no::no::no::no: sorki za gafe:zawstydzona/y: WSTYD!!!;-) Dziś bez palmień??

Kerna w którym dc testowałaś-przypomnij proszę mi?
testowałam w 31dc na ok32. Zwykle miałam dłuższe cykle, ale dwa ostatnie 32:tak:

Bo mi te plamienie spokoju nie daje. I dlatego wolę poczekać. ;-)
Zobaczymy,dopiero początek dnia. Jeśli wszystko będzie po mojej myśli,to kupię testa. ;-)
dwa tyg po zapłodnieniu nastepuje zagnieżdżanie w macicy i pewnie to to:tak::tak::tak::tak:

Do góry