reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Bo mi te plamienie spokoju nie daje. I dlatego wolę poczekać. ;-)
Zobaczymy,dopiero początek dnia. Jeśli wszystko będzie po mojej myśli,to kupię testa. ;-)
Ja pewnie też bym czekała. Pisałm Tobie o mojej przyjaciółce, więc myślę że u Ciebie może być podobnie:-D i za parę dni przybędzie nasstępna fasolka na razie piszę tak nieśmiało a potem głośno i wyraźnie Tobie pogratuluję.

Już nas nie lubisz... :-( :no:

:-p :-D ;-)

A tak serio,to dziś plamki są - na papierze. Dlatego narazie po testa się nie wybieram. ;-)
nigdy was nie lubiłam!!!!!!!!:growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl:;-)
eh ty niedobra babo!! Mam tyle wątków do obskoczenia, a Wy produkujecie takie ilości że musiałabym zrezygnować ze snu:-D:-D:-D a szybko idę do łóżeczka.....bo bejbe wstaje przed 6 rano:szok:

Wiem właśnie i też to obstawiam. :-) :-) :-)
Ale jakoś nie doczytała,czy ktoś też tak miał...
Tylko bodajże przyjaciółka Lopop - podobnie. A u nas?
Tu nie pamiętam żeby ktoś o tym pisał.
Przyjaciółeczka na pewno miała- to była jej pierwsza ciąża. Z driga to były duże problemy(pozamaciczna i trzecia z powodzeniem) Także ona jest przykładem że się uda.Starali się rok i pech a potem rok i3 miesiące i synek jyż był jako fasoleczka. Ciężko to wszystko przeżyła te szpitale :-( ale już ma to co chciała.

Kerna zapomiałam zapytać cała Wasza rodzinka za dużo nie różniła się od Hiszpanów chodzi mi o tą karnację i oczy. Nie podpadliście że Polacy bo oni to chyba myślą że my jacyś bladzi co?
A w ogóle pytałaś się czy co nie którzy wiedzą gdzie leży Polska?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nigdy was nie lubiłam!!!!!!!!:growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl:;-)
eh ty niedobra babo!! Mam tyle wątków do obskoczenia, a Wy produkujecie takie ilości że musiałabym zrezygnować ze snu:-D:-D:-D a szybko idę do łóżeczka.....bo bejbe wstaje przed 6 rano:szok:

Wierzę. ;-)
Też bym się już do wrześniówek dopisała. :-p

Kurde,tak myślę o tym teście... I jakbym dziś kupiła,to czy od razu robić,czy poczekać do rana. :confused: Dylematy,że hej! :-p ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kerna zapomiałam zapytać cała Wasza rodzinka za dużo nie różniła się od Hiszpanów chodzi mi o tą karnację i oczy. Nie podpadliście że Polacy bo oni to chyba myślą że my jacyś bladzi co?
A w ogóle pytałaś się czy co nie którzy wiedzą gdzie leży Polska?
wiesz powiem Ci tak. nie obrazając ich, ale jednak faktem jest, że są mało inteligentni. Większośc kojarzy Polskę tylko z Papieżem. dużo osób nawet nie wie gdzie leży Polska a i zdarzały mi sie takie, co pytały się w jakim języku rozmawiamy. Po hiszpańsku czy mam własny język. Jak powiedziałąm że mamy własny to ona sie pyta hiszpański??? także gadaj z idiotą. Ale to akurat była rumunka których miejscami jest więcej niż hispanów.
Nas cały czas uważano za rumunów, bo ich tam jest od cholery. nie lubią ich i nie szanują. Polaków bardziej i nie raz tylko dlatego że jesteśmy polakami udało nam sie znaleźć prace i mieszkanie. Hiszpaniie mają całkiem inna karnację i nie sposób wyglądać podobnie:no::no::no::no: choćbym nie wiem jak chciała:-D. teraz Polak już nei jest tak szanowany jak kiedyś przynajmniej w naszym miasteczku. niestety ale zjechało sie bardzo dużo gnojków i teraz Polak kojarzy im sie z rozróbami i kłopotami..a czemu w ogóle pytasz?????

Kerna wiem że moje pytanie może wydać się głupie ale mój kolega pojechał teraz na wymianę doktorancką do Hiszpanii i tak mu zazdroszczę widoków ,słońca a u nas taki mróz. Czy Wam też jest tak zimno jak cholera :-p bo ja chodzę w trzy rekawy długie ubrana do pracy mój M śmieje się ze mnie i normalnie mam drgawki z zimna jak siedzę w domku:tak: Takim zmarźluchem nigdy nie byłam:confused:

Kurde,tak myślę o tym teście... I jakbym dziś kupiła,to czy od razu robić,czy poczekać do rana. :confused: Dylematy,że hej! :-p ;-)
RÓB< RÓB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) kup sobie bobo ttesta a najlepiej dwa tak jak ja i niebedziesz mieć wątpliwości. Ja miałam jedfnego sikańca drugiegopłytkowego i ten drugi wyszedł wyraźniej:tak:

reklama
RÓB< RÓB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) kup sobie bobo ttesta a najlepiej dwa tak jak ja i niebedziesz mieć wątpliwości. Ja miałam jedfnego sikańca drugiegopłytkowego i ten drugi wyszedł wyraźniej:tak:

Ja chce właśnie kupić płytkowego. ;-)
Pamiętam,że przy Zuzi dwa razy robiłam Quick Vue,ale coś ciężko go u Nas dostać. :baffled:

Do góry