reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tosia a Wy juz długo się staracie???

w sumie już ponad rok, od 4 miesięcy na luteinie jadę :tak::tak::tak:
na poczatku miałam taki filmy że moj stary wariował !! wmawaiłam sobie że nie moge mieć dzieci że mam feler itp, ogólnie było żle ze mną psychicznie w sensie :tak: teraz wyluzowałam troche, chociaż zdażają się chwile zwątpienia :baffled:
w lutym wizytka u lekarza i dalej bedziemy badac dlaczego nie wyszlo do tej pory :tak: pozniej in vitro a jak to nie pomoze adopcja :-)

reklama
w sumie już ponad rok, od 4 miesięcy na luteinie jadę :tak::tak::tak:
na poczatku miałam taki filmy że moj stary wariował !! wmawaiłam sobie że nie moge mieć dzieci że mam feler itp, ogólnie było żle ze mną psychicznie w sensie :tak: teraz wyluzowałam troche, chociaż zdażają się chwile zwątpienia :baffled:
w lutym wizytka u lekarza i dalej bedziemy badac dlaczego nie wyszlo do tej pory :tak: pozniej in vitro a jak to nie pomoze adopcja :-)
Kochana musimy uwierzyć, że i nam się uda ja nawet nie biorę pod uwagę narazie innych opcji choć słyszałam, ze wiele dziewczyn jak zaadoptuja dziecko zachodza w ciążę

widze kobietki ze o swoich slubach gadacie ja maialm w czerwcu 2006 ale cieplutko i slicznie bylo piekny dzien w dodatku slub bralam z brzuszkiem (w 7 miesiacu ciazy) ale bardzo sie cieszylam ze znalazlam suknie ciazowa bo ciezko bylo gdziekolwiek dostac slubne ciazowe:baffled: a po 2 miesiacach bylo nas juz trzech :-D

reklama
Do góry