reklama
R
RiSiA
Gość
Zrobiłabym zupełnie tak samo. Nawet nie przekonałby mnie brak wakacji od 2 lat.
Noszenie takiego szczęścia pod sercem byłoby dla mnie wystarczającą radością, a wakacji przed nami jeszcze będzie tyle,że tak naparwdę nic bym nie straciła
Ja sie ciesze jak pojade do Szczyrku jest tyle miejsc w Polsce do zwiedzania, ze szok wiec wystarczy mi Polska

Antylopka
Potrojna mamuska
Witam Was :-)
całkiem miły dzionek dziś spędziła, pojechałam z moją Wikunia do kuzynki i jej 3-miesięcznego synka. Wikunia zauroczona jeszcze bardziej kuzynem, niż po przedniej wizycie
Tylko miałam problem z parkowaniem, bo jak na wąskiej osiedlowej uliczce po bokach są zaspy, to robi się tak wąsko, że musiałam się sporo namanewrować, aby zaparkować i nie otrzeć autka o inne
żabka, nanusia, Pajka - przecież samo latanie samolotem nie jest przeciwwskazane w ciąży. To wszystko zależy od kobiety i jej stanu zdrowia - ciśnienia, wyników. Mój lekarz zezwolił mi na Tunezję w 5 miesiącu ciąży (niestety nie skorzystałam, bo mojemu mężowi odwołali urlop
). Ale byłam na nartach 2 drugim miesiącu i śmigałam z wysokich stoków, chodziłam na aerobik (z moją grupa sprzed ciąży) przez 5 miesięcy z dzidzią w brzuszku i też było wszystko dobrze
Jeżeli lekarz nie widzi przeciwwskazań i mama czuje się dobrze, nie ma wątpliwości, to dlaczego nie korzystać z życia?
całkiem miły dzionek dziś spędziła, pojechałam z moją Wikunia do kuzynki i jej 3-miesięcznego synka. Wikunia zauroczona jeszcze bardziej kuzynem, niż po przedniej wizycie

żabka, nanusia, Pajka - przecież samo latanie samolotem nie jest przeciwwskazane w ciąży. To wszystko zależy od kobiety i jej stanu zdrowia - ciśnienia, wyników. Mój lekarz zezwolił mi na Tunezję w 5 miesiącu ciąży (niestety nie skorzystałam, bo mojemu mężowi odwołali urlop

R
RiSiA
Gość
żabka, nanusia, Pajka - przecież samo latanie samolotem nie jest przeciwwskazane w ciąży. To wszystko zależy od kobiety i jej stanu zdrowia - ciśnienia, wyników. Mój lekarz zezwolił mi na Tunezję w 5 miesiącu ciąży (niestety nie skorzystałam, bo mojemu mężowi odwołali urlop). Ale byłam na nartach 2 drugim miesiącu i śmigałam z wysokich stoków, chodziłam na aerobik (z moją grupa sprzed ciąży) przez 5 miesięcy z dzidzią w brzuszku i też było wszystko dobrze
Jeżeli lekarz nie widzi przeciwwskazań i mama czuje się dobrze, nie ma wątpliwości, to dlaczego nie korzystać z życia?
Ja to doskonale rozumiem tylko wiesz jak sie starałam 1,5 roku o dziecko to nie bede sie zażynac zeby nie wiem chodzic n aerobic ( a chodziłam przed ciążą) czy latała samolotem bo sie boje . I tez korzystam z życia przeciez to, ze np nie jezdze na nartach a i tak nie umiem, czy nie wyjezdzm za granice to dla mnie nie jest koniec świata

Gdyby cos sie stało po takim wyopadzie nigdy bym sobie tego nie wybaczyła.
Antylopka
Potrojna mamuska
Pajka - właśnie dlatego napisałam, że mama nie ma wątpliwości. Bo czasami są jakieś dziwne przeczucia, żeby czegoś nie robić, jakieś wątpliwości, a dla mnie to jest ważne w podejmowaniu decyzji. Podałam jako przyklady ten aerobik i narty, bo akurat to takie "ekstrema" w mojej ciąży były. Przerwałam, bo czułam się juz zmęczona, a lekarz dał mi wolna rękę - "póki nie ma medycznych przeciwwskazań, jedyne przeciwwkazanie to Twoje zmęczenie i brak radości z tego co robisz"
olcia23
list mama '05
Hej dziewczyny!Nie zagladalam bo mi juz na glowe siadalo haha
Pozdrawiam Was serdeczni i pochwale sie ze u mnie dzis na tescie (25dc) dwie kreseczki!!!!!!!:-):-):-)Ta druga troszke slabsza ale jest
Udalo sie chyba...

Pozdrawiam Was serdeczni i pochwale sie ze u mnie dzis na tescie (25dc) dwie kreseczki!!!!!!!:-):-):-)Ta druga troszke slabsza ale jest

Udalo sie chyba...
Antylopka
Potrojna mamuska
żabka - ja byłam na Mazurach tylko raz, ale bardzo mi się podobało i chciałabym pojechać tam latem na wakacje

Antylopka
Potrojna mamuska
gratulacje!!Hej dziewczyny!Nie zagladalam bo mi juz na glowe siadalo haha
Udalo sie chyba...
reklama
R
RiSiA
Gość
Pajka - właśnie dlatego napisałam, że mama nie ma wątpliwości. Bo czasami są jakieś dziwne przeczucia, żeby czegoś nie robić, jakieś wątpliwości, a dla mnie to jest ważne w podejmowaniu decyzji. Podałam jako przyklady ten aerobik i narty, bo akurat to takie "ekstrema" w mojej ciąży były. Przerwałam, bo czułam się juz zmęczona, a lekarz dał mi wolna rękę - "póki nie ma medycznych przeciwwskazań, jedyne przeciwwkazanie to Twoje zmęczenie i brak radości z tego co robisz"
wiesz ja ogólnie jestem na podtrzymaniu ciąży od samego początku. Wystarczy, ze pochodze długo po sklepach a juz plamie. Wiec ja bym nie ryzykowała. A tak jakbym chodziła bez wysiłku to lekarz nigdy by nie powiedział, ze cos jest nie tak i ze nie widzi przeciwskaazan. To kobieta musi podjąc decyzje i potem z tą decyzją życ. Ja Cie podziwiam bo ja bym sie nie odwarzyła na takie czyny

Hej dziewczyny!Nie zagladalam bo mi juz na glowe siadalo haha
Udalo sie chyba...
No to po cichu Gratuluje.
Podziel się: