reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja tez podstawowka. I moim skromnym zdaniem te cale testy to niewypal jakis. I nie sprawdzaja wiedzy uczniow, tylko skutecznosc nauczycieli. Bezsens!!! Bo jak nauczyc dzieci myslec logicznie?:confused:
Dobrze pamiętam że Ty uczysz niemieckiego?A co ja mam mówić jak matematyki, a wiesz dużo niestety orłów nie ma z tego przedmiotu.
Dobrej nocki batonik.:-)

Witam się wieczorową porą!
Wpadłam na chwilkę nadrobić zaległosci i potem zmykam do łóżeczka spać bo jutro między innymi wizyta u ginka. Mam jakieś złe przeczucie.

Dobra poczytam was trochę.

Dobrze pamiętam że Ty uczysz niemieckiego?A co ja mam mówić jak matematyki, a wiesz dużo niestety orłów nie ma z tego przedmiotu.
Dobrej nocki batonik.:-)
Tak - ja niemiecki. To Ty masz w ogole przerabane - zle uczysz matematyki to sa zle wyniki testow:-D

Witam się wieczorową porą!
Wpadłam na chwilkę nadrobić zaległosci i potem zmykam do łóżeczka spać bo jutro między innymi wizyta u ginka. Mam jakieś złe przeczucie.

Dobra poczytam was trochę.
Czemu masz zle przeczucia? W jakiej sprawie idziesz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak - ja niemiecki. To Ty masz w ogole przerabane - zle uczysz matematyki to sa zle wyniki testow:-D
Wiesz źle to raczej po prostu patologiczny rocznik który wszystko miał w du...pie.
Tak żle to chcieli zrobić na złość dyrkowi to zrobili:-) bo go nie trawili.
A tak w ogóle to dzieciaki uczyć sie nie umieją i nie muszą bo po co gimnazjum przyjmnie nawet byle jakie bo musi.Więc sama rozumiesz.:-)
Witaj Aska-L.Idę spać i zapraszam jutro.PAPA

Wiesz źle to raczej po prostu patologiczny rocznik który wszystko miał w du...pie.
Tak żle to chcieli zrobić na złość dyrkowi to zrobili:-) bo go nie trawili.
A tak w ogóle to dzieciaki uczyć sie nie umieją i nie muszą bo po co gimnazjum przyjmnie nawet byle jakie bo musi.Więc sama rozumiesz.:-)
Witaj Aska-L.Idę spać i zapraszam jutro.PAPA
Dokladnie! Te testy sa chyba tylko po to, zby kilka osob moglo na tym zarobic: ci co pisza i je sprawdzaja;-)
Tez uciekam, bo jutro nie wstane.... Jak mi sie nie chce:cool:

Help! Wróciłam właśnie z zakupów,bo zabrakło mi warzywek na surówkę i tak mnie kuje lewy jajnik i "w niej",że masakra - musiałam chwilę poleżeć. :zawstydzona/y: Chyba te wczorajsze przytulaństwo owulkowe było za ostre,hehehehe. :-D :-p :-D

No ja właśnie też tak mam wczoraj w 17 dc bardzo bolał mnie jajnik, szalałam z M na śniegu jak małe dziecko ale przy odśnieżaniu rozbolał mnie ten jajnik na dobre.

Witam:)

Chętnie się do Was przyłączę...
Właśnie rozpoczęliśmy z mężem staranka o dzidziusia. Będzie to nasze pierwsze dziecko. Właściwie to dopiero 1 cykl starań, także jesteś świadoma tego że trzeba będzie poczekać, ale gdzieś tam w głębi serca jest taka nadzieja... że to już ;-)

Pozdrawiam :-)

Witam i życzę szybko II kreseczek.

Dziewczyny padam, nie mam siły was nadrobić, będe jutro wieczorem po wizycie u gina to napisze jak było.

Hej dziewczyny !
Odebrałam wyniki mojego W. i wg mnie wszystko jest oki :tak: tzn patrząc na te wartości referencyjne to nie ma nic niepokojącego. Dzisiaj ide do mojego gin i wszystko się dowiem dokładnie. No i usg dzisiaj robie - czyli taka nasza chwila prawdy :confused: Skoro z W. jest wszystko oki (całe szczęście) tzn że ze mną może być coś nie tak :-(

reklama
Agutka gratulacje, każdy miesiąc jest ważny :)

co do nauczania, ja z zawodu jestem nauczycielem biologii ale nie uczę w szkole...co prawda myślę że mam powołanie do zawodu nauczyciela ale jakoś tak mi się życie ułożyło ze chyba nie dane mi będzie nim zostać :baffled:

jeju, tyle piszecie ze ja chyba nie dam rady Was nadrobic :-D

Do góry