reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam:-) zycze ci abys szybko zafasolkowała,.. jesteśmy w podobnej sytuacji bo my z mężem również staramy sie dopiero 1 cykl o dzidziusia i mam nadzije ze nam sie udało:blink:ale czas pokaże swoje...pozdrawiam

ewelina09065 również życzę Ci szybkiego zafasolkowania ;-)
jeśli chodzi o nas to staramy się o pierwszego dzieciaczka, także nie wiem czego właściwie się spodziewać w ciąży, a właściwie myślę teraz o takich pierwszych objawach ciąży.
Zdaję sobie również sprawę, że nie jest tak prosto zajść w ciążę. Czasem aż "cierpnę" jak czytam posty dziewczyn które starają się rok i więcej... A ile jest par które starają się jeszcze dłużej...
No ale nie myślmy o takim pesymistycznym scenariuszu ... Miejmy nadzieję że zafasolkujemy jak najszybicej :-)

reklama
kropeczka
też się nad tym zastanawiałam...z tymze mi się wydaje, ze wszystko zależy od wojska...bo jeśli plemniki żyją krótko (tak ma mój mąż) to co dało by nam przytulanko co drugi dzień? a gdyby owu trafiła się właśnie tego, kiedy zrobiliśmy przewę?
My jak są płodne to kochamy się codzienni,a nawet 2 razy dziennie, jakieś z pośród 770 ml, którymi dysponuje J. chyba jest dojrzały?
Na marginesie na razie próbujemy bez skutku...;)

Ps. a kogo chciałbyś urazić pytaniem, my tu o takich rzeczach piszemy...

ajjj tam Toska, do roboty, to sama przyjemność-nie pierz, nie prasuj , nie gotuj, zostaw energie na zafasolkowywanie...trzymam mocno kciuki :tak:

Svensonka fajny Twój synuś...mały przystojniak :cool2:

witaj Izuś :-)

a mnie wczoraj nawiedziła @ ale spodziewałam sie tego bo dopiero od tego cyklu zaczynamy sie starać...za 5 dni zaczynamy hihihi...tak więc dopiero po walentynkach będę testować za to w walentynki przewiduję owu ;) :-)
dziekuje i czeka na siostrzyczke hehe

kropeczka
też się nad tym zastanawiałam...z tymze mi się wydaje, ze wszystko zależy od wojska...bo jeśli plemniki żyją krótko (tak ma mój mąż) to co dało by nam przytulanko co drugi dzień? a gdyby owu trafiła się właśnie tego, kiedy zrobiliśmy przewę?
My jak są płodne to kochamy się codzienni,a nawet 2 razy dziennie, jakieś z pośród 770 ml, którymi dysponuje J. chyba jest dojrzały?
Na marginesie na razie próbujemy bez skutku...;)

Ps. a kogo chciałbyś urazić pytaniem, my tu o takich rzeczach piszemy...
ja sie boje ze moj mezul ma samych facetow w sobie bo cala rodzina sami jesynacy i sami faceci w dalszych odnogach tylko 1 dziewczynka u kuzyna jedynaka sie narazie trafila wiec boje sie ze nic z mojej corci

ja sie boje ze moj mezul ma samych facetow w sobie bo cala rodzina sami jesynacy i sami faceci w dalszych odnogach tylko 1 dziewczynka u kuzyna jedynaka sie narazie trafila wiec boje sie ze nic z mojej corci
wiesz, ze może coś w tym być, u mojego męża to mało jest tych szybkich, ponizej normy, więc może tak być, ze meżczyźni są w sile...

słyszałam ze jak sie chce dziewczynke to M musi brac gorące kąpiele i ogrzewac swoje klejnoty bo niby cieplo niszczy męskie plemniki

reklama
Do góry